0:2
(0:0)
63. R. Soukup (vl.)
81. L. Horní
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov padl s Rozvojem


Branky


63. R. Soukup (vl.) , 81. L. Horní
0

Hráči Dolního Žandova, kteří v posledních dvou kolech ani jednou neinkasovali, přivítali na svém hřišti v rámci 10. kola I. A třídy tým Trstěnic, protože se obě mužstva domluvila na výměně pořadatelství. Utkání nakonec dopadlo lépe pro hostující celek z Trstěnic, který zvítězil 0:2 a posunul se třetí příčku v tabulce I. A třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hráči hostující Trstěnice, kteří si hráli svoji hru a soupeře nepouštěli do vážnějších příležitostí a sami si jich pár dokázali vytvořit. Žádná ale nebyla přímo gólová. Po pětadvaceti minutách hry se ale ke slovu přihlásili domácí, kteří od té chvíle hýřili aktivitou a vypracovali si čtyři stoprocentní šance ke skórování. Vzhledem k výbornému výkonu Slivoněho v brance Trstěnic však žádnou ze svých šancí proměnit nedokázali. Do šaten tak obě mužstva odcházela za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu, ale hlavní iniciativu převzali hosté z Trstěnice, kteří to oproti svému soupeři dokázali dát najevo i gólově. O první branku utkání se postarala trojice David Kovární, Pešek a Horní, kdy posledně jmenovaný pohlednou kombinaci zakončoval. Jeho střelu ještě tečoval domácí Radek Soukup, který tak svému brankáři znemožnil úspěšný zákrok. To běžela 63. minuta zápasu. Poté se utkání opět vyrovnalo zejména kvůli tomu, že Žandov se snažil o vyrovnání, jenže kýžené branky se nedočkal. Naopak v 81. minutě hry obdržel druhou branku. Staněk v rychlosti zahrál autové vhazování na Lukáše Horního, který udělal dvě kličky a střelou mezi tyče rozvlnil síť žandovské brány podruhé. Do konce zápasu již další branka nepadla, a proto podlehl Dolní Žandov Trstěnici v poměru 0:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: První půli jsme neproměnili zase tři, čtyři tutovky. Ve druhé půli to bylo vyrovnané a soupeř své šance dokázali proměnit. Vracím se k tomu furt, ale to co my nedáme...Musíme se naučit proměňovat šance a pak můžeme myslet na body. Opět musím pochválit rozhodčí, kteří pískali výborně.

TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Do Žandova jsme odjížděli s respektem, ale s chutí třech bodů, poněvadž historicky se nám v tomto derby na jejich hřišti nikdy nedařilo. Po prvních 25 minutách jsme hráli naší hru a soupeře do ničeho nepouštěli. Druhá polovina prvního poločasu patřila domácím, kteří nás začali přehrávat a díky výbornému výkonu gólmana jsme udrželi čisté konto. Do druhé půlky jsme nastupovali s touhou po vítězství a to se nám vyplatilo. Vystřídali jsme hráče a trochu pozměnili styl hry a na Žandov to platilo. Po krásné kombinaci David Kovárník, Pešek a Horní jsme šli do vedení. Po výborném výkonu Staňka, který na nic nečekal a rychle rozehrál dlouhý aut na Horního, který po dvou kličkách dával na konečných 2:0, jsme utkání vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] (79. M. Setnička [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] , V. Profant [-] , M. Daněk [-] , R. Soukup [-] , L. Trešl [-] (64. T. Rada [-] ) , T. Hemmerka [-] (76. M. Kič [-] )

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Vorel [-] (62. T. Pečínka [-] ) , P. Nečas [-] , J. Kysela [-] (46. M. Pešek [-] ) , S. Staněk [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] (41. J. Květoň [-] ) , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] , D. Klečka [-] - L. Horní [-] (84. J. Horní [-] ) -

ŽK: 34. V. Profant , 69. M. Daněk .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - PESCHEL Filip, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.