Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záloha Březové zvítězila doma nad Žluticemi


0

Hráči Olympie Březové přivítali v rámci 11. kola I. A třídy tým Sokolu Žlutice. Po prvním vyrovnaném poločase domácí navýšili své vedení, které si nenechali vzít a zvítězili poměrně jednoznačně 7:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Březová začala utkání výborně a už v 9. minutě se zásluhou Jiřího Hořejšího dostala do vedení. Za další tři minuty se navíc čtyřicet přihlížejících diváků radovali podruhé, když střela Marka Tišla rozvlnila síť za zády Hladkého. Černý začátek pro hostující celek ale nekončil. Po čtvrt hodině hry se totiž trefil Michal Čuchraň a Březová vedla už 3:0. Jak řekl po zápase trenér Žlutic Radim Suchánek, byl to spíš hokej než fotbal, alespoň co se skóre týká. Daniel Razím dokázal v 18. minutě snížit na rozdíl dvou branek. Obě mužstva si pak vytvořila několik příležitostí, ze které se ujala ta z kopačky Pavla Neumanna ve 32. minutě. Hosté se však nevzdávali a do konce poločasu stihli snížit na rozdil jediné branky díky trefám Marcela Majera a druhém gólu Daniela Razíma. Do šaten tak odcházela obě mužstva za stavu 4:3.

 

Ve druhém poločase se dařilo opět lépe domácímu celku. Dvoubrankový náskok zařídil v 58. minutě Marek Tišl. Když pak vstřelili branku Jiří Hořejší a Michal Čuchraň, bylo skóre už 7:3 a o vítězi utkání rozhodnuto. Na tom, kdo získá tři body už nezměnila nic ani trefa Michaela Tomečka sedm minut před koncem zápasu. Březová tak zvítězila zaslouženě nad Žluticemi v poměru 7:4 a získala tři body, díky kterým okupuje třetí příčku tabulky I. A třídy. 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Byl to spíše hokej, než fotbal. Březová to trochu posílila hráči z áčka a zejména v ofenzivě to bylo vidět. Dali jsme čtyři branky, ale přesto jsme prohráli. Vzhledem k tomu, jak máme mladé mužstvo, tak tři body z posledních dvou zápasů jsou příznivé. Hráli jsme totiž dvakrát venku a ani jeden zápas nebyl jednoduchý. Poločas byl 4:3, pak jsme obdrželi dvě branky z penalt, které byly jasné. Rozhodčí pískali objektivně dobře. To nás dostalo do situace, kterou jsme už nemohli vyřešit.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - D. Peterka [-] (66. L. Fröhlich [-] ) , M. Čuchraň [-] , P. Pivarči [-] , L. Veselý [-] - D. Šarišský [-] (58. M. Peterka [-] ) , V. Träger [-] , M. Slabyhoudek [-] , P. Neumann [-] - J. Hořejší [-] , M. Tišl [-] -

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (62. D. Vojík [-] ) , M. Kopelent [-] , M. Bok [-] , D. Učík [-] (83. V. Hrachovec [-] ) , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , M. Tomeček [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 41. V. Träger , 87. L. Fröhlich - 34. D. Učík , 77. J. Pěnkava .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - BUŠEK Josef, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.