J. Pěnkava 42.
D. Razím 90. (p.)
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice v derby porazili Bochov na penalty


Branky


42. J. Pěnkava , 90. D. Razím (p.) - 27. M. Šípek , 55. F. Machala
0

Hráči Žlutic přivítali na svém hřišti v rámci 12. kola I. A třídy tým Bochova. Ve vyrovnaném derby se nakonec domácí tým dočkal v poslední minutě hry vyrovnání a následné výhry v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodní minuty bylo utkání mezi Žluticemi a Bochovem vyrovnané a pro diváka nebylo příliš oku lahodící. Vstřelit branku mohli jako první domácí, jenže Majer trestuhodně neproměnil pokutový kop. Proto se v zápase jako první radovali hosté z Bochova. Ve 27. minutě se dostal do úniku Miroslav Šípek, který chladnokrevně prostřelil brankáře Hladkého a otevřel skóre utkání. I nadále ale byla herně obě mužstva vyrovnaná a ve 42. minutě to bylo vidět i na ukazateli skóre. Krásnou střelou z trestného kopu se totiž prosadil Jan Pěnkava a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného výsledku. 

 

Druhý poločas byl jak přes kopírák tomu prvnímu. Obě mužstva bojovala o každý kousek trávníku a do vedení se opět dostal tým z Bochova. Pohlednou kombinaci zakončil střelou z voleje František Machala, který nedal brankáři Žlutic sebemenší šanci. Žlutice se následně tlačily za vyrovnáním, ale kýžený gól dlouho nepřicházel. Domácí publikum se mohlo radovat až v samém závěru hry, kdy rozhodčí Henych odpískal faul v pokutovém území. Následnou penaltu dokázal bez problémů proměnit domácí Daniel Razím, který poslal utkání do penaltového rozstřelu. V tom byli úspěšnější domácí, kteří tak získali prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Bylo to typické derby, které nebylo moc na koukání. Nakonec bych řekl, že se přiklonilo štěstí na naší stranu, protože jsme vyrovnávali v 90. minutě z penalty. Byly tam dvě takové situace, kdy první byla jasná penalta, tu nepískl, ale druhou situaci už si nedovolil pustit a my jsme proměnili pokutový kop a vyrovnali. Na penalty jsme pak vyhráli.

FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Souboj mezi dvěma vyrovnanými soupeři jsme zahájili vstřelením gólu po brejkové situaci, kdy náš hráče šel na brankáře. Domácí pak vyrovnali pěknou ranou z přímého kopu. Ve druhém poločase jsme se ujali vedení po pěkné akci hezkou střelou z voleje. Minutu před koncem odpískal rozhodčí penaltu ve prospěch domácích, kteří vyrovnali a na penalty se přiklonilo štěstí ke Žluticím. Jsme zklamaní, protože vývoj byl na tři body v náš prospěch.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] , M. Bok [-] , D. Učík [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , D. Vojík [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

FK SMB Bochov
J. Novák [-] - R. Záluský [-] , J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] , D. Herman [-] - K. Pacinda [-] , R. Kajzar [-] , J. Škoda [-] , J. Brabenec [-] , F. Machala [-] - M. Šípek [-]

ŽK: 80. J. Pěnkava .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Henych Karel - ŠTĚŘÍK Filip, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.