Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak sezonu Bochov skončil, tak ji zase začal. Rotava smetla SMB


Branky


66. M. Heimerle - 5. R. Prokop , 19. T. Rohan , 21. M. Jandora , 49. R. Prokop (p.) , 53. M. Jandora , 60. A. Kučera , 85. M. Vázler
0

Bochovští odehráli v minulém ročníku velmi dobře podzimní část soutěže, ale na jaře se trápili a přicházela jedna prohra za druhou a nebylo snad bochovského hráče, aby se netěšil na konec sezony, který byl ukončil i trápení. Do prvního zápasu nové sezony však Bochov nevstoupil dobře a s Rotavou na domácím hřišti prohrál vysoko 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rotava nastoupila do utkání v Bochově plná elánu, který ji nechyběl ani v posledních zápasech minulého ročníku I. A třídy. Již v 5. minutě se prosadil rotavský Roman Prokop, který tak otevřel stav utkání. V 19. minutě to bylo již 2:0. To když poslal míč za záda Krejčího Tomáš Rohan. Domácím bylo ještě hůře. Dvě minuty po druhé brance se totiž Rotava prosadila opět a to zásluhou Miroslava Jandory, který zvyšoval na 3:0. A protože Bochovští nevyužili ani jeden ze třech závarů, kteří si vytvořili, skončilo první dějství 0:3 z pohledu domácího mužstva.

 

I druhý poločas patřil hostujícímu celku, který si ve druhé půli vytvořil několik šancí, z nich čtyři dokázal proměnit. V 49. minutě mířil přesně Roman Prokop, který si tak připsal svoji druhou branku v zápase. Za další čtyři minuty zvyšoval Miroslav Jandora, také svoji druhou trefou, na 5:0 a za dalších sedm minut Aleš Kučera na 6:0. Bochovským se podařilo vstřelit alespoň branku útěchy, o kterou se postaral Martin Heimerle v 66. minutě dějství. A když v 85. minutě skóroval Martin Vázler, bylo o výsledku utkání už rozhodnuto definitivně. Rotava tak zvítězila na půdě Bochova 7:1 a odváží si tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Soupeř byl lepší a přehrál nás ve všech směrech. V průběhu utkání se nám zranili dva klíčoví hráči, které jsme museli vystřídat a už se nám nedokázalo dobře rozjeté Rotavě konkurovat.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Řekl bych, že se nám vyvedl vstup do obou poločasů. Jinak si myslím, že jsme po celý zápas byli jasně lepší. Měli jsme chvíli v první půli, kdy měl soupeř tři závary před naší brankou. Vypracovali jsme si spousty šancí. Výsledek je pro Bochov asi tvrdý.



Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - R. Záluský [-] , J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] - R. Kajzar [-] , M. Šípek [-] (37. K. Buxbaum [-] ) , Š. Šipula [-] , A. Rendla [-] (75. V. Spejchal [-] ) , F. Machala [-] (65. J. Dočkal [-] ) , D. Hazucha [-] - J. Brabenec [-]

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - P. Jandora [-] , M. Rohan [-] , J. Hanzlík [-] , M. Vázler [-] - J. Klepáček [-] , M. Jandora [-] , T. Rohan [-] , R. Hessoun [-] (65. V. Vinš [-] ) - M. Havel [-] (11. A. Kučera [-] ) , R. Prokop [-] -

ŽK: 44. A. Rendla , 61. J. Brabenec - 44. T. Rohan , 70. M. Rohan , 80. R. Prokop .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - SAPOUŠEK Jáchym, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.