Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov bere tři body za výhru nad Žluticemi


Branky


0

Baník Vintířov přivítal v rámci úvodního zápasu I. A třídy Sokol Žlutice a po zásluze bere tři body. O vítězství Vintířova rozhodlo v podstatě prvních pět minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vintířov začal utkání výborně. Už ve 3. minutě se trefil Radek Bečvář a otevřel tak skóre utkání. Netrvalo to dlouho, přesně dvě minuty, kdy se síť za brankářem Hladkým vlnila podruhé a podruhé u toho byl Radek Bečvář, který zvyšoval na 2:0. Žlutice se na hřišti dlouho hledali, ale postupně se jejich hra zlepšovala. O to víc hráčům Žlutic muselo být nepříjemné, když se v 36. minutě trefil Miroslav Jonáš. Tři minuty na to ale za Žlutice snižoval Daniel Razím. Vintířov však ukázal sílu a nedal hostujícímu celku sebemenší šanci na další korigování skóre a naopak se v 44. minutě ještě trefil Zdeněk Šimek. Do šaten se tak šlo za stavu 4:1 pro domácí Vintířov.

 

Druhá půle byla vyrovnanější, ale Vintířov si svoje vedení poctivě hlídal. Navíc se ještě v 73. minutě trefil Petr Krejčí a stanovil tak konečný výsledek na 5:1 z pohledu domácího Baníku. 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: My jsme v podstatě s klukama v kontaktu měsíc. Musel jsem mužstvo poznávat rychle a krátce a v týmu je hodně mladých hráčů, kteří mají perspektivu, ale bude chvíli trvat, než si to vše sedne. Rychle to bylo 2:0, měli jsme nějaké šance, ale po prvním poločase, kdy to bylo 4:1, nebylo v podstatě co hrát. Druhá půle už byla o ničem. Zápas byl soupeři darován našima chybama hlavně nezkušeností.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] (82. J. Štipský [-] ) , I. Valach [-] , Z. Šimek [-] (58. P. Krejčí [-] ) , M. Kavur [-] (75. T. Kavur [-] ) , K. Pátek [-] (72. J. Duplinský [-] ) , L. Gašpar [-] , P. Žemlička [-] , J. Kopřiva [-] , M. Klemera [-] , R. Bečvář [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (40. J. Píša [-] ) , M. Kopelent [-] , L. Melnyk [-] , M. Tomeček [-] (78. M. Bok [-] ) , D. Razím [-] (70. F. Bulín [-] ) , L. Slivčák [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Vorel [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 53. J. Kopřiva , 67. I. Valach , 67. R. Bečvář - 38. R. Suchánek .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - KUČKA Jiří, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.