1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 14:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně remizovali v Dolním Žandově


Branky


0

Dolní Žandov přivítal v prvním utkání letošního ročníku I. A třídy na svém hřišti Františkovy Lázně, které sestoupili z krajského přeboru. Vyrovnané utkání nakonec skončilo 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel lépe Dolnímu Žandovu, který byl zpočátku zápasu aktivnějším celkem. Ve 23. minutě se navíc dokázal prosadit Tomáš Kuvík, který pohlednou akci domácích zakončil z malého vápna. Poté bylo utkání asi na patnáct minut přerušeno kvůli průtrži mračen. I po vynuceném přerušení však byli domácí lepším mužstvem. Další branku však vstřelit nedokázali.

 

V šatně Františkových Lázní zřejmě došlo ke zvýšení hlasu, protože na hřiště přišlo úplně jiné mužstvo, než nastoupilo k prvnímu poločasu. Navíc, když se v 47. minutě prosadil Jan Tržil, bylo vyrovnáno. Úvodní tlak hostujícího celku z úvodu druhé půlky ale postupně uvadal a Františkovým Lázním ani nepomohlo to, že byl v 73. minutě vyloučen za faul Lukáš Trešl. Brankovou příležitost si i v deseti lidech dokázal vytvořit Dolní Žandov, ale stav i tak zůstal nezměněn. Utkání tedy došlo až k penaltovému rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hostující Františkovy Lázně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Z mého pohledu jsme měli tři tutovky hned. Vedli jsme z toho ale jen 1:0. Pak bylo přerušeno utkání kvůli bouřce. Byli jsme lepší mužstvo v první půli. Druhou půli jsme začali špatně a po faulu měli Františkovy Lázně standartu, kterou proměnili. Měli jsme šancí, že jsme mohli vyhrát klidně 5:1, ale nepodařilo se. Komentovat výkon rozhodčích raději ani nebudu. Klukům bych chtěl poděkovat za bojovnost.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (86. T. Hemmerka [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , J. Rada [-] (46. P. Šimáček [-] ) , Š. Šnyrch [-] (64. M. Vokhmintsev [-] ) , M. Daněk [-] , L. Trešl [-] , J. Švejda [-] , V. Profant [-]

FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - J. Tržil [-] , F. Novák [-] (10. K. Škarka [-] ) , L. Homola [-] , J. Kubinec [-] , M. Heller [-] , L. Jačka [-] , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , M. Falář [-] (55. L. Bill [-] ) , R. Vošmik [-]

ŽK: 8. Š. Šnyrch , 61. P. Šimáček - 5. M. Heller , 8. D. Ščislák , 76. L. Jačka , 85. K. Škarka . ČK: 73. L. Trešl .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bušek Josef - ŠUMA Jakub, KOTOUN Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.