1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda se zvedá. Po vítězství nad Novým Sedlem je už osmá


Branky


0

Nové Sedlo přivítalo na svém hřišti v rámci 5. kola krajského přeboru tým Hvězdy Cheb, která se po nevydařeném začátku opět zvedá a dokázala to i v zápase proti Baníku, který nakonec porazila 2:1 gólem z 90. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo bylo na začátku utkání aktivnější a vytvořilo si několik příležitostí ke skórování. První branku zápasu však vstřeli hostující celek zásluhou Aleše Fídlera v 19. minutě. Sedlu se po pěti minutách podařilo vyrovnat díky Bedřichu Rychnovi. Obě mužstva si pak vytvořila několik brankových šancí, ale vzhledem k tomu, že žádná neskončila gólem, šlo se do šaten za stavu 1:1.

 

Ve druhém poločase byl aktivnější domácí tým, který několikrát dokázal zatlačit Hvězdu na vlastní polovinu a nebyl daleko od toho, aby rozhodl utkání. Výborný Mácha v brance Chebu byl však jednoznačně proti. Hvězdě se příliš nedařilo, což se nedá ale říci o poslední minutě zápasu, kdy se trefil Milan Nečekal a vystřelil tak hostujícímu celku tři body. Hvězda se tak vítězstvím posunula na osmou pozici tabulky a po nevydařeném začátku se jí blýská na lepší časy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: S takovým soupeřem prohrát je tak trochu umění. To co se proti Kynšperku a v Poříčí povedlo zachránit, se tentokrát nepodařilo. Pokud ale mužstvo zahodí tolik možností ke skórování, pak musí prostě přijít trest. A ten přišel. Hvězdu jsem nikdy neporazili a vypadá to, že je nám tento klub nějak zakletý.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - F. Škarda [-] (46. P. Šebl [-] ) , R. Kaňok [-] , B. Rychna [-] , R. Sattler [-] (71. T. Tefr [-] ) , M. Werner [-] (46. D. Petřík [-] ) , L. Macák [-] (82. R. Rychna [-] ) , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-] , P. Karásek [-]

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Netrval [-] , R. Liguš [-] , J. Neumann [-] (75. M. Nečekal [-] ) , J. Klepáček [-] - V. Hampl [-] , R. Žídek [-] , M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] , M. Hlivjak [-] - J. Milota [-] (46. L. Hajmacher [-] )

ŽK: 23. M. Werner , 45. R. Sattler - 77. L. Hajmacher , 86. J. Klepáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Kučka Jiří - TŮMOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.