1:4
(1:2)
15. M. Trnka (p.)
39. Z. Eberl
73. M. Sova
76. M. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice uspěla i v Chlístově


Branky


9. J. Pokorný - 15. M. Trnka (p.) , 39. Z. Eberl , 73. M. Sova , 76. M. Sova
10

Fotbalisté Blatnice dokázali v Chlístově zvítězit poměrem 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Chlístova přijel druhý tým tabulky z Blatnice. Oba celky prožívají rozdílnou aktuální formu. Hostující Blatnici se v posledních třech duelech velice dařilo a připsaly si nejen tři výhry, ale navíc v těchto zápasech ani jednou neinkasovali. To Chlístovu se momentálně moc nedaří, když v posledních čtyřech zápasech nepoznal radost z výhry. Na podzim loňského roku, ale Chlístov v domácím zápase jasně dominoval po výhře 6:2, takže se dal očekávat zajímavý zápas. Utkání se hrálo za velmi chladného počasí. Po počáteční oťukávané udeřili v 9. minutě domácí za které se trefil Jakub Pokorný - 1:0. Hosté se ale brzy oklepali a v 15. minutě si vybojovali pokutový kop, který proměnil Michal Trnka - 1:1. Poté měli oba týmy několik příležitostí a jednu dokázali ve 39. minutě proměnit hosté, za které se trefil Zdeněk Eberl - 1:2. Hosté tak měli opět rozehraný na další výhru. 

Hosté si výhru ještě pojistili

Ve druhé půli se domácí snažili o brzké vyrovnání, ale pozorní hosté jim téměř nic nedovolili a naopak v 73. minutě dal uklidňující branku hostující kanonýr Milan Sova - 1:3. Domácí již tušili, že všechny body pocestují do Blatnice. To také o tři minuty později potvrdil opět svou druhou brankou v zápase Milan Sova, jehož branka na 1:4 byla konečným výsledkem, který znamenal vedení v soutěži. 



Ohlasy k zápasu



SK Blatnice
Sk Blatnice: Opět ukázalo naše mužstvo bojovnost a dokázalo jako tým vybojovat další výhru, která nás posunula do čela tabulky.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - R. Hruška [-] , L. Hrbáček [-] (46. V. Kučera [-] ) , J. Uhlíř [-] , T. Kuchařík [-] (78. M. Špaček [-] ) , M. Svoboda [-] , K. Kocmánek [-] (81. M. Granát [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] (64. M. Rygl [-] ) , F. Wortner [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] (85. B. Doležal [-] ) , M. Sova [-] , T. Cech [-] (81. J. Pazour [-] ) , F. Rumíšek [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 45. M. Hutař .
Hráči zápasu: Z. Eberl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - DOLÁK Michal, RYGL Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Milan Tůma
Tip experta: výhra hostů

A opět výhra hostů, kteří podávají stabilní výkony a mohou se opřít o pozornou defenzivy a střelce Milana Sovu.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích