0:4
(0:2)
36. J. Pecka (p.)
43. J. Dolák
54. D. Matoušek
67. N. Kuchera (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice nestačila na Výčapy


Branky


36. J. Pecka (p.) , 43. J. Dolák , 54. D. Matoušek , 67. N. Kuchera (p.)
10

Výčapy dokázaly zvítězit na horké půdě v Rokytnici a zůstaly i po dvou odehraných zápasech bez ztráty bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili v závěru první půle

Ve šlágru 2. kola přivítala Rokytnice Výčapy, aspiranta na titul v celé soutěži, který se již po minulé neúplné sezóně umístil na prvním místě tabulky. V úvodní půl hodině více než stovka fanoušků větší šance neviděla. Míč byl sice častěji na kopačkách hráčů Výčap, ale ani jeden z týmů si nevypracoval větší šanci. Střely rokytnických hráčů končily u gólmana Semeráda nebo byly zblokovány obranou hostů a po šancích Výčap zůstával balón pouze za bránou. Branka byla k vidění až ve 36. minutě. Při centru z levé strany rokytnický gólman Hobza podklouzl a při pádu omylem sešlápl hostujícího útočníka. Sudí Žloudek nařídil pokutový kop, který Pecka s přehledem proměnil. Hosté navýšili vedení dvě minuty před koncem, na centr z pravé strany si naskočil Dolák a hlavou poslal míč do sítě.  

Hosté si výhru ještě pojistili

Do začátku druhé půli vkročili domácí s lepším herním projevem než v půli první. Úvodních deset minut druhé půle se domácí hnali za snížením, kterého se dočkali. Bohužel pro domácí ale Vahil'a při svém gólové hlavičce stál v ofsajdu. Místo snížení tak přišlo navýšení vedení hostů. Střelou k tyči přidal třetí branku Výčap Matoušek. V 67. minutě zahrál rokytnický Barák ve vápně rukou a druhou nařízenou penaltu proměnil Kuchera. Gólman Hobza sice vystihl směr, ovšem na přesně umístěnou penaltu se natahoval marně. Výčapy si tedy odvezly z Rokytnice výhru za vítězství 0:4.



Ohlasy k zápasu



Sokol Výčapy
Jeleček Lukáš, hráč: Zápas nebyl určitě snadný, jak by se podle výsledků zdál, ale naše vítězství bylo i přesto zaslouženě.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Veleba [-] , L. Hakl [-] (77. J. Syrový [-] ) , J. Bartejs [-] (46. T. Barák [-] ) , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (62. D. Píša [-] ) , M. Benáček [-] (87. P. Svoboda [-] ) , M. Vahila [-] , P. Hronek [-] , M. Bartejs [-] , R. Šoukal [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , J. Pecka [-] (88. R. Nikrmajer [-] ) , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (46. M. Semerád [-] ) , J. Jonáš [-] (46. N. Kuchera [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] (67. J. Jeleček [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] (51. D. Matoušek [-] ) , J. Dolák [-]

ŽK: 7. P. Hronek , 41. J. Veleba , 50. L. Hakl , 78. L. Hobza - 7. J. Pecka , 27. J. Jonáš .
Hráči zápasu: J. Dolák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - VRZÁČEK Josef, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Výčapy mají velmi silný tým a rozhodně se budou pohybovat na špici tabulky. Rokytnice jim doma nedá nic zadarmo, ale tuším, že z vítězství se budou radovat hosté.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů