3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma zahájily výhrou


Branky


16. M. Máca , 63. M. Máca , 76. S. Michal
7

V úvodním zápase nového ročníku splnily Třebelovice roli favorita a bezpečně zvítězily nad Hartvíkovicemi 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 

 V prvním kole domácí Třebelovice přivítali Hartvíkovice se kterýma se v minulé sezoně rozešli smírně 1:1. Oba týmy měli před utkáním problém se sestavou a tak se v obou táborech představilo několik dorostenců, což mělo vliv na kvalitu hry. Zápas se hrál jako všechny zápasy prvního kola za úmorného vedra. Od začátku utkání tahaly Hartvíkovice za kratší konec. Domácí se dostávali rychlým přechodem do útoku a vytvářeli si brankové příležitosti.

Branky se diváci dočkali  po čtvrt hodině hry, kdy samostatný únik od půli hřiště proměnil Marek Máca. Domácí i nadále v horkém letním počasí diktovali vysoké tempo hry a hostující hráči měli problémy se zastavováním útoků. Třebelovice mohly utkání rozhodnout již v prvním poločase, ale výborně chytající Chalupa držel Hartvíkovice nad vodou.

 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Domácí pokračovali v aktivním nasazení, ale ztroskotávali na Chalupovi. Uklidnění přinesl domácím v podobě druhé branky Marek Máca, když tváří v tvář proměnil samostatnou akci podél brankáře. Když se 12 minut později z rohového kopu domácí Standa Michal, byl zápas definitivně rozhodnutý. V samém závěru ještě nastřelil domácí Šmíd hostující svatyni.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Utkání se nám vcelku podařilo, ale o výsledek jsme měli strach. Zahodili jsme hrozně moc šancí a to by se nám v dalších zápasech mohlo vymstít. Velkým pozitivem je udržená nula, kdy celá obraná čtyřka pracovala na jedničku.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - V. Kotačka [-] (73. M. Havelka [-] ) , T. Bastl [-] , M. Máca [-] (83. J. Krula [-] ) , M. Šmíd [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , O. Jurka [-] , T. Brychta [-] , S. Michal [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Nováček [-] , J. Sýkora [-] (76. J. Křehlík [-] ) , K. Sýkora [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] (78. T. Jabůrek [-] ) , V. Hadraba [-] (79. R. Sýkora [-] ) , D. Outulný [-] , M. Outulný [-] , J. Melkes [-] (86. T. Řezanina [-] )

ŽK: 41. T. Bastl , 65. R. Jurka - 38. P. Chalupa , 59. D. Outulný .
Hráči zápasu: M. Nesiba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - ŠIMKA Jaroslav, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola rozhodně domácí prostředí, takže body zůstanou v Třebelovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích