2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatské dopoledne přineslo výborné výkony


Branky


0

Tentokrát do Záblatí zavítal výborný fotbalový tým z Husince v čele se svými nejlepšími hráči. Husinec dokázal vyrovnat, rozhodující moment měli na starosti ale domácí, díky tomu si tak doma připsali tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl mnoho šancí

V Záblatí se v neděli dopoledne odehrál kvalitní fotbal. Sedmé kolo OP dohromady svedlo první domácí Sokol a třetí husinecký Slavoj, oba celky předvedly výborný fotbal, který se líbil. Důležitost zápasu podtrhla trojice delegovaných rohodčí v čele s Miroslavem Harvalíkem, jeho asistenty Milanem Pánkem a Janem Trněným. Přivedli na hřiště obě jedenáctky a ty předvedly výborný zápas od samého začátku. Od první minuty se hrál svižný zápas, kde dominovaly obrany a oba gólmani. Domácí Adam Kuttenberg i jeho protějšek Petr Miklas. Domácí Kuttenberg to ukázal v 10. minutě, kdy bravůrně vychytal střelu Radima Kneifla. Domácí se zastřelovali pomalu a zejména David Lachkovič a Miroslav Kolafa měli vychýlené hledí. Ve 23. minutě se prodíral obranou hostí Nerad, ale narazil na Miklase, který mu snížil střelecký úhel a střela šla vedle. Hra se stále přelévala rychle z jedné strany na druhou a ve 35. minutě zahřmělo,  Lachkovič rozehrával standardní situaci tak, že Černý jej nadzvedl a jeho hlavičku Miklas vyrazil na břevno, ale u odraženého míče byl první Miroslav Kolafa, který zkušeně dopravil míč do sítě. Domácí do poločasu vedení udrželi, i když husinečtí měli několik šancí, ale Štangrt ani Kneifl je neproměnili.   

 

Dostatek šancí, ale většina neproměněných

 Druhé dějství dlouho ovládali hosté, kteří domácí dostali pod mírný tlak. Vytvářeli si dostatek šancí, kdy zejména kapitán Vazur zásoboval Kneifla, Štangrta a Bristhena, ale ti měli den špatné koncovky a nic neproměnili. V 55. minutě hosté udeřili, když Miroslav Wágner parádně proměnil nahrávku po ose Vazur, Zelený. Hosty to nakoplo a dostali se do tlaku. Husinečtí si vytvářeli dost šancí, ale v koncovce neuspěli a tak domácí pomalu srovnali krok a zkušeně odzadu zastavovali husineckou zteč. Zápas spěl k spravedlivé remíze, když se David Lachkovič, nejlepší hráč domácích, dostal přes půl hřiště až před branku, a na zlatém podnose naservíroval nahrávku Sarauerovi tak, že ten uklízel míč do prázdné branky. Tento nejhezčí moment utkání vše rozhodl. Když v samotném závěru Předota našel Talaufose samotného před Kuttenbergem vypadalo to, že hosté vyrovnají, ale jeho zakončení bylo malou domů a tak změna skóre nepřišla. Zápas dospěl k závěru a radovali se domácí. Ti byli za tři body rádi a zvítězil tak šťastnější tým. Utkání nabídlo nadprůměrný fotbal z obou stran. Hrálo se dlouho nahoru dolu s mnoha šancemi na obou stranách, dobrému vývoji pomohlo i to, že zápas řídili tři delegovaní rozhodčí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záblatí
Milan Pavlík: Dnes to byl nadprůměrný zápas. Naši i husinečtí hráči hráli velmi dobře a fotbal se líbil. První poločas byl v naší režii, ale neproměnili jsme, až na jednu šanci dost příležitostí. V druhém poločase hosté přidali na důrazu a zaslouženě vyrovnali. Na závěr jsme přeci jen dali rozhodující branku, myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Slavoj Husinec
Václav Heinzl: Dnes to bylo o naší špatné koncovce. Hrál se výborný fotbal a nás musí mrzet zejména druhý poločas, kdy jsme měli dost příležitostí otočit skóre, ale za jeden gól se nevyhrává. Jinak musím říci, že dnes se tady hrál super fotbal, kterému pomohla nominace tří rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - - D. Lachkovič [-] - M. Kolafa [-] (58. Z. Kneifl [-] ) , M. Nerad [-] (46. J. Klabouch [-] ) - J. Sarauer [-] , J. Hálek [-] (67. A. Balica [-] ) , A. Černý [-] (90. M. Sova [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

TJ Slavoj Husinec
P. Miklas [-] - J. Maroušek [-] , E. Daniel [-] , P. Zelený [-] , M. Wágner [-] - M. Vazur [-] (59. M. Předota [-] ) , I. Štangret [-] , V. Brishten [-] (35. K. Talafous [-] ) , J. Pešek [-] (46. P. Kůs [-] ) - M. Vojtíšek [-] , R. Kneifl [-] (77. E. Rauscher [-] )

ŽK: 55. J. Sarauer , 80. J. Klabouch - 57. J. Maroušek , 67. R. Kneifl .
Hráči zápasu: J. Sarauer - M. Wágner .
Místo: Záblatí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PÁNEK Milan, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.