0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 11:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary B se trápí dál


Branky


0

Volarské trápení pokračuje, tentokrát nestačily na tým z Dubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj ze spodních pater tabulky mnoho fotbalu nenabídl. Domácí rezerva nedokázala dobrý výkon zhodnotit v branky a tak hosté nakonec vezou z Volar tři cenné body. Byl to neurovnaný zápas plný nepřesností. Oba týmy předváděly proč jde o souboj ze spodku tabulky. Kombinace neexistovala a hra na náhodu převažovala. Volarští hráli nad své poměry dobře, ale překonat obranu a dát branku je pro hráče rezervy velmi složité.

Když už to vypadalo, že uhrají alespoň bod za bezbrankovou remízu, přišly dva údery hostí v poslední dvacetiminutovce.Jako první udeřil v 69. minutě hráč hostů Ladislav Friš, který za obrovské radosti hostů dokázal prostřelit domácího brankáře. Domácí cítili, že by v tomto zápase mohli získat svoje první body, ale jejich snahu definitivně utnul hostující hráč Roman Bartůněk, který v 86.minutě zvýšil na konečných 0:2. Tatran tentokrát podal dobrý výkon, ale hraje se na góly a ty dal soupeř.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Pavel Zvonek: Dnes jsme dřeli a hráli solidně. Jenže ne a ne se prosadit a když neproměníme šance a nedáme góly, nemůžeme vyhrát.




Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - E. Hána [-] , P. Zelenka [-] , L. Svintek [-] , K. Neumann [-] , M. Laci [-] (68. F. Muzika [-] ) , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-] , V. Sivák [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - P. Kovář [-] (80. M. Troller [-] ) , P. Bárta [-] (50. T. Novák [-] ) , L. Friš [-] (89. R. Liška [-] ) , A. Dejmek [-] , A. Choďjuš [-] (63. R. Bartůněk [-] ) , M. Rejžek [-] , V. Soumar [-] , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , D. Bartizal [-]

ŽK: 30. D. Žárovský .
Hráči zápasu: V. Novák , R. Bartůněk .
Místo: Volary. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), ŠTĚPÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.