Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice se přiblížily předním příčkám tabulky


Branky


0

Lhenice si doma poradily s Borovou Ladou a díky své vysoké výhře jim patří čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách Lhenice skórovaly

Rezerva na svém hřišti ve Ktiši počtvrté v řadě zvítězila (20.9. s Tatranem Volary B 10:0, 27.9. se Šum.Hošticemi 7:2, 11.10. se Zdíkovem 5:4), tentokrát tomu tak bylo s Borovou Ladou, kdy lhenická rezerva měla po celý zápas hru pod kontrolou, která se po většinu času odvíjela na polovině hostujícího týmu, a kdy její vítězství mohlo být ještě přesvědčivější, kdyby proměňovala brankové příležitosti a dokázala vícekrát vyzrát na dobře chytajícího gólmana Hášu. Již v 10. minutě si gól připsal domácí hráč Richard Sura. Dlouhou dobu po něm ale nedokázal žádný z týmů prostřelit jediného gólmana. Těsně před ukončením prvního poločasu se ale trefil domácí hráč Pavel Borovka. Do kabin se odcházelo za stavu 2:0.

Podívanou přinesl až druhý poločas

Podívanou přinesl až druhý poločas, kdy se hned po zahájení poločasu trefil do soupeřovy brány mladý hráč Michal Mahák. Ačkoliv se hráči Borové Lady snažili, nedokázali výborného gólmana domách prostřelit, stejně tak, jako v předešlém kole. Další gól přidali domácí v 70. minutě, kdy výborně zakončil hráč Petr Lukšovský a po něm potvrdil výhru domácích Josef Prenner. Zápas tak skončil třemi ponechanými body Lhenicím B a pěti vstřelenými brankami.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Boška [-] - J. Exner [-] , L. Burda [-] (46. P. Šíma [-] ) , P. Lukšovský [-] , P. Borovka [-] , J. Růžička [-] , M. Mahák [-] (75. O. Svoboda [-] ) , J. Prenner [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , K. Lukeš [-] (60. P. Prenner st. [-] )

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - M. Smatana [-] , J. Hušek [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] , V. Tran [-] , J. Miko [-] , M. Vokurka [-] , A. Nahodil [-] , L. Miko [-] , R. Hušek [-]

ŽK: 18. J. Miko .
Hráči zápasu: J. Prenner , P. Lukšovský .
Místo: Ktiš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PAVLÍK Pavel (N), KOPF Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.