3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Vltavice se díky výhře dotáhla na Zdíkov


Branky


0

V 10. kole šlo hráčům Horní Vltavice o hodně, museli doma Zdíkov porazit, aby se na ně dotáhli. Rozhodnuto bylo však až v posledních dvou minutách, kdy se fanoušci domácích měli na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdíkov byl překvapen důraznou hrou domácích

Před zápasem trenér hostí mluvil o tom, že si jede Zdíkov pro tři body. Chyběli pouze Šebánek a Voldřich. Domácí ale zaskočili Zdíkov velmi důraznou hrou a již ve 3. minutě šli do vedení. Krásnou branku vstřelil Petr Krnák. Zdíkovu se opět střelecky nedařilo, když neproměňoval ani jasné brankové příležitosti. S přibývajícími minutami narůstala nervozita. Domácí měli plno šancí, ale v prvním poločase jich více nevstřelili. Nervózní tým se tak trochu zklidnil a odcházelo se do kabin za stavu 1:0.  

O nejlepší konec zápasu se postarali dva domácí hráči

Hra druhého poločasu se velice podobala hře prvního poločasu. Hosté měli také plno šancí, ale žádná nebyla proměněna. Domácí vsadili hodně na útok, ale hra se jim výrazně nezlepšovala. I po některým výborných nahrávkách nedošlo k jedinému gólu. Ač to pro hosty byl vyčerpávající fotbal, mysleli si, že odjedou s prohrou o jeden gól. Zaskočil je výsledek až v 89. minutě, kdy hostujícího brankáře prostřelil Vardanjan Narek a dostal tak v předposlední minutě domácí tým do vedení o dva góly. Podívanou pro domácí fanoušky a radost k parádní výhře připravil ale domácí hráč Jakub Novák, který vstřelil nádhernou branku hostujícímu brankáři. Tak si domácí připsali na konto tři body a parádní závěr zápasu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek (hráč hostů): Myslím, že výsledek je k zamyšlení, neboť pokud si pamatuji, je to snad první prohra Zdíkova ve Vltavici. Takovéto týmy bychom měli jasně přehrát a odvézt si všechny body. Nezbývá než trénovat, aby se mladí hráči z dorostu co nejrychleji adaptovali na dospělý fotbal.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - N. Vardanjan [-] , M. Szabo [-] , J. Szabo [-] - J. Bihari [-] - R. Gašpar [-] , J. Novák [-] , M. Martan [-] , m. Frček [-] , L. Psotka [-] , P. Krnák [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - L. Lebeda [-] (55. P. Holzknecht [-] ) , M. Ferko [-] (20. J. Zeman [-] ) , M. Baraté [-] , M. Vondráček [-] , Z. Kluibr [-] , V. Zimmermann [-] , Š. Kurej [-] , V. Vačkář [-] (80. R. Kurej [-] ) , P. Lampa [-] , V. Švarc [-]

ŽK: 37. R. Gašpar , 60. m. Frček .
Hráči zápasu: P. Krnák .
Místo: Horní Vltavice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - POKORNÝ František (N), KUREJ Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.