2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit byl rád za bod


Branky


25

Na spadnutí bylo překvapení kola, ale domácí v závěru dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

První půle nebyla ze strany domácích zcela ideální. Spousta nepřesností, nedařila se jim kombinace tak, jak jsou zvyklí. I přesto si však dokázali vytvořit některé šance, které však neproměnili – zejména Roman Šikula přestřelil branku z malého vápna, David Mareš v závěru první půle po rozehraném rohovém kopu vystřelil, střelu gólman vyrazil a Martin Vašíček nedokázal z dorážky také skórovat. První půle tak skončila nerozhodně. 

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začali domácí úplně katastrofálně. Jedna chyba v rozehrávce za druhou, což vyústilo gól v 48. minutě, kdy se Přibyslavice prosadili po jejich levé straně, když se útočící hráči hostů na několikrát dostali ke střele, golman Dinga první dvě střely pokryl následnou střela Drapáka však už propadla do branky - 0:1. Obraz hry se moc neměnil, Přibyslavice hrály mnohem lépe. Tento průběh přinesl hostům druhý gól v 67. minutě, když po prošel do našeho vápna centr ze strany, a hostující Částka hlavou uklidil míč do sítě - 0:2. Domácí zareagovali až v samém závěru. V 87. minutě natáhl ke střele se střední vzdálenosti Trdý a snížili přízemní střelou k pravé tyči - 2:1. Pak se domácí vrhli naplno do útoku a v posledních třech, čtyřech minutách Přibyslavice zatlačili. V 89. minutě přišel rohový kop, na který si nejlépe vyskočil L. Trdý - 2:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): V tomto utkání jsme předvedli možná nejhorší výkon sezony. Po celém průběhu utkání je pro nás bod vybojovaný v posledních třech minutách utkání zlatý.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Musím klukům poděkovat, protože zápas parádně odmakali. Před zápasem bychom bod brali všemi deseti, ale vzhledem k průběhu a naší poslepované sestavě to zamrzí.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - P. Pokorný [-] (53. Z. Prudký [-] ) , R. Šikula [-] , D. Mareš [-] , M. Havlíček [-] , M. Vašíček [-] , M. Vašíček [-] , D. Houdek [-] (90. V. Haviger [-] ) , L. Trdý [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-] (51. D. Bracek [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - T. Kuthan [-] , P. Hricák [-] , O. Kvych [-] , J. Částka [-] (77. L. Sekerka [-] ) , L. Drapák [-] , Š. Uher [-] (88. J. Tajovský [-] ) , M. Matějek [-] , M. Molák [-] , M. Picmaus [-] , S. Roubec [-]

ŽK: 44. P. Pokorný - 48. L. Drapák , 86. S. Roubec .
Hráči zápasu: L. Trdý - O. Kvych , M. Picmaus .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: KOCOUR Erik - BENEŠ Jiří, TITAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas, ale i přes několik absencí věřím, že máme dobrý tým a dokážeme urvat tři body.

30. 9. 2020 18:54
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích