3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj střelců vyzněl pro Číhala


Branky


22

Domácí díky hattricku Číhala vydřeli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu chybovali hosté v zadních řadách, hostující Kubík poslal do sóla domácího útočníka a Číhal a mazácky poslal Luka do vedení - 1:0. Domácí měli hru pod kontrolou, ale další branku nepřidali. Ve 20. minutě Číhal neproměnil další samostatný nájezd a z následné akce hosté díky Příhodovi, kterého parádně našel Kozojed, srovnali - 1:1. Hosté se probrali a díky standardním situacím se dostali do tlaku, ale vytěžili z něj jen Kubíkovo břevno a těsně před přestávkou udeřilo na druhé straně. Turoňův faul potrestal proměnenou penaltou Číhal - 2:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Domácí vstoupili do druhého dějství mírnou převahou, což vyústilo ve třetí branku. Kucarov našel parádně Číhala a ten placírkou na zadní tyč završil hattrick - 3:1. Po hodině hry se hosté nadechli náporu, ale znovu trefili jen břevno. Poté sudí upřel domácím penaltu za ruku. V 84. minutě hosté zahodili penaltu po faulu na Bláhu, kterou chytil Kanswohl Příhodovi. Snížení tak přišlo až v 87. minutě díky Příhodovi, který se trefil přímo od praporku - 3:2. Poté mohli hosté srovnat, ale Kozojed mířil do břevna. V závěru mohl vítězství domácích pojistit Radek Toman, ale balón mu v rozhodující chvíli utekl.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Za velkého vedra to bylo pro kluky hrozně náročné. Úvod nám vyšel podle představ. Pak jsme nechali hosty vyrovnat a poté měli navrch. Před pauzou nám pomohla proměněná penalta. Své vedení jsme pojistili po přestávce. Pak se však hosté zvedli, nakonec i snížili a tři body jsme nakonec doslova urvali. Kluky musím pochválit. Zápas odbojovali a předvedli plno krásných akcí.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Po dlouhém fotbalovém půstu jsme zavítali na krásně nachystaný pažit. Od prvních minut bylo jasné, čím se budou domácí chtít prezentovat. Dva góly jsme Lukám darovali, celkem nám trvalo, než jsme se srovnali s jejich hrou, ale podařilo se. Pak se do zápasu vložil i sudí, který dvě penalty vymyslel a další dvě naopak neodpískal. Bohužel v moment, kdy se nám podařilo domácí zatlačit do vlastní šestnáctky. I přes nepříznivý průběh a zahozenou penaltu jsme na konci měli vyrovnaní na hlavě, na noze, ale bohužel jsme trefili pouze boční síť a břevno. Domácí chtěli zkrátka tohle utkání urvat více než my, nasazení a důraz byli na jejich straně a ke třem bodům jim blahopřeji.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Číhal [-] (90. R. Toman [-] ) , D. Sommer [-] , L. Tuma [-] , Z. Hlávka [-] , I. Kucarov [-] (79. M. Neuman [-] ) , Š. Kreigsmann [-] , J. Večeřa [-] , M. Kubeš [-] , L. Vařejka [-] , J. Novák [-] (58. M. Poláček [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-] , J. Nešpor [-] (35. M. Turoň [-] ) , J. Toth [-] , J. Láznička [-] , D. Vacek [-] , P. Kozojed [-] , J. Šmarda [-] , P. Kubík [-]

ŽK: 39. L. Vařejka , 66. D. Sommer - 42. J. Toth , 42. J. Šmarda , 90. M. Příhoda .
Hráči zápasu: I. Kucarov , P. Číhal - M. Příhoda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás strašně těžký zápas. Stonařov jde v poslední době nahoru, ale já věřím, že zápas zvládneme a urveme tři body - 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích