0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 14:00

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť loupila ve Velkém Meziříčí.


Branky


10

Náměšť se po úvodní prohře ze Žirovnicí vzpamatovala a zvítězila na půdě Velmezu "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek.

Do utkání vstoupili oba týmy ze zabezpečené obrany, ale domácí přece jenom měli míč více na kopačkách. První obrovskou šanci měli hosté, když Svoboda sklepl hlavou míč na Chlupa a ten sám z deseti metrů bombou orazítkoval břevno. Domácí měli nadále více ze hry, ale hosté si v obraně nic nekomplikovali. Po dalším brejku hostů vybojoval ztracený míč Chadim a našel před brankou zcela volného Durdu, který míč v dobré pozici zpracoval a hledal ještě Svobodu, který hlavou trefil pouze tyč již zcela prázdné branky. V závěru poločasu měli několik náznaků šancí i domácí a asi největší jim nabídl jinak velmi dobře chytající Procházka, když vyběhl až hodně před velké vápno, ale útočník domácích byl rychlejší a naštěstí pro hosty špičkou poslal míč asi tři metry vedle zcela prázdné hostující branky.

Náměšti vystřelil 2 body navíc v závěru Durajka.

Po přestávce oba týmy nechtěli hru otevřít a hrálo se většinou mezi velkými vápny a vše již směřovalo ke zřejmě spravedlivé remíze, když se osm minut před koncem opřel do míče z více než dvacetipěti metrů Durajka a vymetl v domácí brance pavučiny. Domácí se ještě pokusili stupňovat tlak a měli nakonec i šanci vyrovnat, když po dlouhém autu v nastaveném čase míč nakonec po závaru skončil míč v náručí Procházky a pískal se konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Dnes jsme hráli proti soupeři, který má v svém středu zkušené hráče, což se v utkání potvrdilo. První půlku jsme měli příležitosti, ale nevyužili jsme je, soupeř hrozil převážně z brejků, ze kterých měl dvě šance. Druhá polovina byla vyrovnaná se šťastným koncem pro soupeře.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Vzhledem k velmi těžkému domácímu losu jsou pro nás tři bodu z venku navíc z hřiště velmi kvalitního soupeře vítaným povzbuzením na startu soutěže.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - J. Krejčí [-] (60. L. Benda [-] ) , M. Malata [-] , M. Malata [-] (73. M. Zedník [-] ) , N. Bibr [-] , V. Crkal [-] (79. M. Mička [-] ) , D. Krčál [-] (36. F. Mužátko [-] ) , P. Partl [-] , D. Karmazín [-] , L. Chalupa [-] , P. Chalupa [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - T. Nekuda [-] , J. Rubák [-] , M. Anna [-] - R. Durajka [-] , M. Chadim [-] (86. J. Tomek [-] ) , P. Hrobař [-] (89. M. Matoušek [-] ) , J. Chlup [-] , J. Klíma [-] - D. Svoboda [-] (83. J. Hort [-] ) , R. Durda [-]

ŽK: 42. J. Chlup , 57. M. Chadim .
Počet diváků: 51.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým Velmezu ukázal svojí sílu v minulém kole proti Bedřichovu. Proti Náměšti se domácí nadřou více, ale myslím si, že opět zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích