3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si doma poradila s týmem Sapeli Polná.


Branky


9

Ve druhém kole přivítala domácí Chotěboř na domácím hřišti tým Sapeli Polná a proti oslabenému soupeři zaslouženě zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme branku neviděli.

Zápas začal pro tým ze Stáje velice smutně. Již při rozvičení se zranil Jakub Szabó, v základní sestavě ho nahradil Dominik Procházka, ten hrál od úvodu zápasu velice dobře, ale po dvou žlutých kartách během úvodních 30 minut byl vyloučen. Až do třicáté minuty byla před každou brankou jedna nebezpečná situace, ale branku jsme neviděli. Po vyloučení hráče Sapeli získali domácí územní převahu a zvyšovali tlak. Až do poločasu se hosté ale velice dobře bránili a za stavu 0-0 se šlo do kabin. V závěru poločasu jsme viděli sporný moment po kterém hosté vyžadovali vyloučení domácího hráče, ale nestalo se tak. Poločas 0-0

Ve druhé půli Chotěboř využila početní přesily a vyhrála.

Ve druhé půli pokračoval scénář ze závěru té první, domácí tlačili, ale hosté odolávali. V 57. minutě poslal domácí do vedení Jindřich Stránský, o 4 minuty později to bylo již o dvě branky, když si vstřelil vlastní branku hostující Flekal. V 64. minutě tvrdou ranou rozvlnil hostující síť opět Jindřich Stránský a domácí vedli už 3-0. V 83. minutě už jenom korigoval zápas hostující kapitán Filip Dvořáček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Utkání rozhodlo vyloučení našeho hráče, po kterém jsme museli hrát dvě třetiny zápasu v 10. Ve druhé půlce nás domácí zatlačili k našemu vápnu a zaslouženě vstřelili 3 góly.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] , M. Somerauer [-] , M. Somerauer [-] , F. Tůma [-] - P. Chlad [-] (80. L. Gregor [-] ) , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] (72. P. Hanousek [-] ) , O. Bělovský [-] - J. Bláha [-] (46. A. Nedvěd [-] ) , F. Janda [-] (84. V. Vepřovský [-] )

TJ Sapeli Polná
D. Kubica [-] - D. Procházka [-] , Š. Bambula [-] , O. Přibyl [-] , F. Dvořáček [-] , T. Matějíček [-] , J. Flekal [-] , J. Mužík [-] (75. M. Boháček [-] ) , P. Matějíček [-] , D. Skotar [-] (63. O. Částka [-] ) , T. Reiterman [-]

ŽK: 38. J. Stránský , 73. F. Janda , 88. L. Gregor - 25. D. Procházka , 39. F. Dvořáček , 47. T. Reiterman . ČK: 30. D. Procházka .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 8. 2020 13:12
Špatný defenzivní výkon stál Sapeláky body... Pevně věřím, že obrannou fázi do příštího zápasu vylepší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

S Chotěboří hrajeme pravidelně velmi vyrovnané zápasy. Věřím, že jsme si smůlu vybrali proti Šebkovicím a tentokrát již zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích