Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma nadělovaly


Branky


2

Report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu 15. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 2. kola 1 A třídy, skupiny B mezi místním Ačkem a mužstvem rezervy HFK Olomouc. První velkou šanci na vstřelení gólu měly Určice hned ve 4. minutě. Trestný kop ze 17 metrů napálil Kobylík do zdi. Chvíli na to si Štěpánek naběhl za obranu, ale ta se ještě dokáza zformovat a míč odehrát do bezpečí. Ve 20. minutě byl na začátku zdařilého útoku Kobylík, který přihrál Žáčkovi a akci zakončoval střelou nad Halouzka. V 35. minutě poslal míč z trestného kopu do velkého vápna Kobylík a Frehar z blízka poprve překonal hostujícího gólmana Machalického - 1:0. Hosté si během prvního poločasu příliš šancí nevytvořili. Za zmínku stojí šance kapitána Derca, který v ideální pozici netrefil branku. Chvíli na to stejný hráč přihrál Henklovi, ale jeho střela byla zblokována. Střelu Svrčiny odvrátila domácí obrana na roh. 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran předvedl pěknou gólovou akci Štěpánek. Dokázal se prosadit přes tři obránce a podél vyběhnuvšího brankáře zvýšil vedení svého mužstva na 2:0. A i nadále měli míč častěji na kopačkách domácí hráči. V 67. minutě poslal Štěpánek z pozice levého křídla ideální přihrávku Halouzkovi a ten rozvlnil již potřetí síť hostující branky. Blízko ke vstřelení gólu byly hosté v 69. minutě, kdy si po rohovém kopu s Dosedělovou střelou brankář s pomocí tyče poradil. V 78. minutě přidal střídající Handl čtvrtou branku. Sympatické od hostujícího mužstva bylo, že se i přes nepříznivý stav snažili s výsledkem něco udělat a vyplatilo se. V samém závěru se dočkali snížení. Po rohovém kopu se na vzdálenější tyči prosadil Derco a dal výsledku konečnou podobu - 4:1.  



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - J. Frehar [-] , D. Kobylík [-] (81. T. Kaprál [-] ) , V. Slezák [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , M. Mašek [-] , M. Rotschedl [-] (73. V. Krajíček [-] ) , P. Halouzka [-] , R. Štěpánek [-] (86. D. Sosík [-] ) , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , K. Žáček [-] (66. F. Handl [-] )

1. HFK Olomouc B
M. Machalický [-] - F. Fleischmann [-] , J. Nemeth [-] (61. P. Galko [-] ) , J. Doseděl [-] , J. Tylich [-] , M. Pavlica [-] - E. Němec [-] (56. M. Repček [-] ) , F. Henkl [-] (75. V. Pospíšil [-] ) , T. Svrčina [-] , Š. Filípek [-] - J. Derco [-]

ŽK: 39. R. Štěpánek , 43. L. Zelina , 58. P. Halouzka , 90. V. Krajíček - 35. J. Derco , 38. F. Henkl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HORÁK Jiří - CHLÁDEK Miroslav, HUBENÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů