D. Fichtner 39. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia ČB brala ve Veselí tři body


Branky


39. D. Fichtner (p.) - 76. T. Wejskrab (p.) , 79. T. Wejskrab , 86. K. Dvořáček
14

K dosavadnímu lídrovi tabulky do Veselí nad Lužnicí přijela v sobotu odpoledne budějovická Slavia. Veselí chtělo udržet svou pozici na čele tabulky, sešívaní se zase chtěli posunout do horních pater. Zápas ovšem moc krásy nenabídl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po proměněné penaltě se domácí dostali do vedení

V prvním poločase drželi více míč na svých kopačkách hosté, gólové šance si však nevytvářeli. Za zmínku tedy stojí pouze situace z 39. minuty, kdy po špatné komunikaci slávistické defenzivy propadl míč ve vápně k domácímu útočníkovi, jež byl svalen gólmanem Maruškou. Penaltového kopu se ujal Fichtner a nekompromisně poslal míč k tyči - 1:0.

Slavia otočila zápas ve svůj prospěch

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. Hosté drželi balón, domácí bránili a šance si nevytvářel nikdo. V 55. minutě vyhlavičkoval Bohůnek lob přes brankáře a zamezil tak zvýšení vedení domácího celku. Hosté přeskupili řady, vyslali dopředu agilního Wejskraba a situace na hřišti se začala pomalu měnit a šance přibývat. V 76. minutě si Wejskrab došel pro penaltu a sám jí také proměnil. Za minutu na to domácí neproměnili závar před brankou, když nejprve na brankové čáře vykopával Pinc, odražený míč z malého vápna domácí pouze přestřelili. Byli za to potrestáni opět Wejkrabem, který střílený centr protečoval na zadní tyč v 79. minutě. Slávisté poté stále drželi balón bezpečně od vlastní brány a navíc přidali v 86. minutě další branku. Wejskrab opět pronikl do šestnáctky a naservíroval míč na zlatém podnose Dvořáčkovi, který neměl problém uklidit ho do odkryté svatyně gólmana Hejla. Velmi nepohledný zápas skončil tedy vítězstvím Slavie, která se bodově dotáhla na svého soupeře z Veselí. V dalším kole bude Slavia hostit Bernartice a Veselí zavítá do Budějovic na hřiště Lokomotivy.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): Někteří hráči porušili životosprávu, což se projevilo na celkové hře týmu, to už by se nemělo opakovat. Naštěstí jsme měli ve svých řadách Tomáše Wejskraba, který šel brzo spát a otočil prakticky sám celý zápas. Na výhru nám stačilo solidních 20 minut, což je docela smutné, ale body bereme. Příští zápas hostíme doma Bernartice a budeme chtít bodovat opět naplno.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - R. Mach [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , D. Fichtner [-] , J. Mikeska [-] , D. Čech [-] , J. Bursík [-] (80. V. Návara [-] ) , P. Nuhlíček [-] , P. Kolář [-] , A. Hruška [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - T. Vršitý [-] , K. Dvořáček [-] , D. Šťastný [-] , P. Kindermann [-] (87. J. Hromádka [-] ) , M. Bohůnek [-] , V. Bravenec [-] (56. P. Bláha [-] ) , J. Pinc [-] , J. Dráb [-] , P. Rajzl [-] , T. Wejskrab [-] (89. P. Lhoták [-] )

ŽK: 40. D. Čech , 45. R. Mach , 81. P. Hájek - 42. M. Bohůnek , 74. T. Wejskrab .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jarolím Jiří - VÍTEK Miroslav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: David Jaroš
Tip experta: výhra hostů

Tady čekám překvapení, v těžkým zápase vybojuje Slavie rozdílem jedné branky 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů