8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov uštědřil Jihlavě debakl


Branky


3. J. Ambrozek (p.) , 29. T. Komenda , 33. T. Komenda , 55. J. Ambrozek , 64. J. Ambrozek (p.) , 75. A. Krč , 79. M. Vybíral , 82. V. Kamas
8

Fotbalisté Uničova porazili béčko Jihlavy vysoko 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité standardky

Fotbalisté Uničova vstoupili do zápasu s outsiderem z Jihlavy výborně. Hned po třech minutách hry byla totiž ve prospěch domácího celku nařízená penalta, kterou uničovský Jan Ambrozek proměnil a poslal Hanáky do vedení.

Následně se svěřenci Dušana Žmolíka dostali do několika šancí, ale prosadili se až v devětadvacáté minutě po rohovém kopu, kdy nejvýš vystoupal kapitán domácích Tomáš Komenda a uklidnil domácí druhou brankou.

O chvíli později to byla znovu standardní situace. Tentokrát po centru ze strany od Jana Ambrozka znovu vyskočil nejvýše Komenda a líznul míč tak, že se ještě otřel o tyčku a bylo to 3:0. 

Po této brance bylo definitivně po zápase a na hřišti byl pouze jediný tým.

Debakl

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Jedenáct minut po změně stran si na Kasalův centr nabíhal Komenda, ale nedosáhl na něj, ale dostal se až k Ambrozkovi a ten druhým gólem v zápase prostřelil hostujícího brankáře. 

O dalších osm minut později si to střídající Vybíral namířil přímo do pokutového území, kde přešel přes tři bránící hráče a ten čtvrtý jej poslal k zemi. Pátou penaltu v sezoně a druhou v zápase proměnil Jan Ambrozek a dovršil druhý hattrick v ročníku a osamostatnil se v čele tabulky střelců MSFL.

V pětasedmdesáté minutě si před odkrytou bránu naběhl Aleš Krč a po několika předešlých neúspěšných zakončeních se i on dočkal branky. Hned po této brance vyrobil obrovskou hrubku při rozehrávce Uvízl, ale sám si střelu vychytal a udržel čisté konto.

Jedenáct minut před koncem se střelou zpoza vápna prosadil střídající Vybíral. A aby toho nebylo málo tak se o tři minuty později prosadil Vojtěch Kamas, když byl nikým nehlídán prostřelil brankáře a stanovil konečné skóre utkání na 8:0. 

Uničov tak poskočil do první poloviny tabulky, naopak Jihlava zůstává poslední bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Potřebovali jsme dát první branku. Po ní se nám ulevilo a věděli jsme, že to potom už bude jednoduché. Jsem rád, že kluci utkání dohráli naplno a nehráli jsme údržbu. Za to je musím pochválit. Chtěli jsme udržet čisté konto, protože to bylo pro kluky důležité pro sebevědomí. Věděli jsme, že přijedou mladí kluci, kteří nebudou otrkaní velkým fotbalem a budou mít problém s důrazem.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , R. Vasiljev [-] , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] (66. J. Svoboda [-] ) , P. Kasal [-] , T. Komenda [-] (58. V. Kamas [-] ) , J. Vichta [-] (51. M. Vybíral [-] ) , A. Krč [-]

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - F. Vošmera [-] , L. Trnka [-] (74. K. Blokeš [-] ) , T. Lát [-] , . Chok [-] (46. R. Matulka [-] ) , Š. Čermák [-] (68. V. Došek [-] ) , J. Růžička [-] , V. Havlín [-] , L. Kolčava [-] , V. Vraspír [-] (46. J. Pavlas [-] ) , P. Mikuška [-]

Počet diváků: 205. Rozhodčí: KOTALA Filip - MACRINEANU Jiří, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Uničov je pro mě velký favorit. Určitě v tabulce patří daleko výš a tohle pro něj jsou povinné tři body.

Tip: výhra domácích