0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2020 17:30

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo na překvapení nenavázalo


Branky


55. M. Klesa , 68. D. Jambor
6

Ne každý den bývá posvícení. Po třech bodech z Ostravy, které si Znojmo přivezlo minulý víkend, vyšlo tentokrát na prázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Znojemští borci nastoupili v nových domácích dresech světlemodré barvy, hosté naopak v bílých dresech. Hned od začátku hosté ukazovali svoji sílu a měli územní převahu a šance. Hned ve 3.minutě domácí zachránilo břevno od vlastní branky, kterou nastřelil jeden z obránců Znojma, když odkopával míč před dotírajícím hostujícím útočníkem. Ve 20.minutě šla střela hostujícího Hanuše naštěstí do připraveného gólmana Jiřího Koukala a o chvíli později na něm ztroskotal i Simr! Stejný hráč z bezprostřední blízkosti v tutové šanci ve 27.minutě netrefil branku! Ke konci poločasu se ještě dostal na hřiště David Štrombach.

Rozhodnutí

Druhý poločas začal deštěm, který se později proměnil v liják, závěr zápasu už se hrál ale bez krápění trávníku. V 51.minutě hostující Klesa v tutové šanci přestřelil. Ale o pět minut později se už vyškovský kapitán Klesa se štěstím od břevna prudkou střelou brankově prosadil - 0:1. Znojemští hráči ale rozhodně neskládali zbraně. V 61.min. Radim Pohanka po rohu hlavou zkoušel mířit do odkryté části branky, ale hostující gólman rybičkou míč vyrazil. V 67.minutě kopali domácí další roh, ale tentokrát se z něj do rychlého protiútoku dostali hosté v přečíslení a Jambor zamířil přesně - 0:2. Do konce zápasu už Znojmo mělo převahu, ale skórovat se mu nepodařilo. Přesto si ještě šance vytvořilo. V 80.minutě měl šanci Radim Pohanka a vzápětí David Štrombach, ale oba ztroskotali na hostujícím brankáři. Hosté si tak odvezli všechny tři body. Znojemští hráči budou bojovat o další body příští sobotu v Petřkovicích, na další domácí zápas vás zvou za 14 dní v pátek 28.8., kdy od 19:00 přivítají Dolní Benešov.

 

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Věděli jsme, že je soupeř z Vyškova kvalitní, fotbalový, což také dnes prokázal. Byli jsme bojácní. Posledních dvacet minut zápasu se mi ale už z naší strany líbilo, ale bohužel jsme nevstřelili v tomto zápas ani jednu branku.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
J. Koukal [-] - T. Vocílka [-] , M. Krakovčík [-] , T. Prokeš [-] , M. Zedníček [-] (56. P. Pacula [-] ) - M. Řehola [-] (44. D. Štrombach [-] ) , . Contreras [-] , T. Okleštěk [-] (79. M. Longo [-] ) , F. Malár [-] , M. Moravec [-] (74. M. Garčic [-] ) - M. Bašič [-] (59. R. Pohanka [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - M. Sedlo [-] , L. Hanuš [-] , D. Němeček [-] (75. K. Jaroš [-] ) , J. Krejčí [-] - O. Vintr [-] (83. A. Dittmer [-] ) , D. Jambor [-] (90. O. John [-] ) , M. Klesa [-] , D. Moučka [-] , T. Langer [-] - P. Simr [-] (70. D. Nieslanik [-] )

ŽK: 38. F. Malár , 70. M. Krakovčík - 24. L. Hanuš , 60. M. Sedlo .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Tomanec Josef - OGRODNÍK Vlastimil, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra hostů

Znojmo překvapivě vysoko vyhrálo na Baníku. Vyškov rovněž ukázal svoji kvalitu a ve Znojmě vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích