0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.07.2020 20:30

5.kolo, Vysočina | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín : Batelov 0:6


0

Domácí tým hrál za PSG hosté z Batelova za Liverpool.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salah hvězdou utkání

Do utkání lépe vstoupili domácí, ale šance Mbapeho gólem neskončila. A tak udeřili hosté hned ze své první šance. V 17. minutě se trefil poprvé v zápase Salah. Domácí mohli vyrovnat, ale Alison svůj tým podržel. Ve 25. minutě se opět trefil Salah a hosté vedli o dva góly. Hattrick dovršil ještě do poločasu ve 41. minutě. Skóre 0:3 po poločase bylo trochu kruté pro domácí. Ve druhém poločase pokračoval Salah ve střeleckém představení a gólem v 59. minutě dal už svůj čtvrtý gól. Minamino zvýšil náskok hostů už na pět branek v 67.  minutě. Salah ukončil svůj večer patým gólem v 86. minutě. Domácí tak podlehli hostům 0:6.

 



Ohlasy k zápasu



1. FC Batelov E
Hostující hráč: V zápase jsme přečkali pár nepříjemných momentů před naší brankou, kdy domácí byli hodně nebezpeční. Ovšem naše produktivita byla výborná a Salah byl hvězdou večera. Výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti. Snad se domácím bude příště dařit více v zakončení.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku