Šťastná výhra Peče


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil jednoznačně hosujícímu týmu, který využil mimo jiné i toho, že hraje z kopce a rychle se zabydlel na útočné polovině. Převaha byla ovšem pouze optická, protože skvěle organizovaná obrana Cizkrajova nepustila svého soupeře do vážnější příležitosti. Pevný obranný val byl postaven na nějakých 25-ti metrech a fungoval bezchybně. I přesto domácí inkasovali. Jirka Novák si jedním dotykem připravil míč a druhým se z nějakých třiceti metrů krásnou křižnou ranou zapsal mezi střelce. Inkasovaná branka ovšem domácí celek nakopala a začali kousat. V závěru prvního poločasu si Cizkrajov vytvořil velkou převahu a sérií rohů nedal obraně Peče vydechnout. Blízko vyrovnání byl Deutschar, který hlavou jen těsně minul branku. Prosadit se nedokázal ani Semorád, který netrefil zcela odkrytou branku. V poslední minutě první části se zaskvěl fantastickým zákrokem Lokes a díky tomu se šlo do kabin za stavu 0:1.

Po obrátce se začalo aktivně na obou stranách, ale kombinace nefungovala ani jednomu z týmů a moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Oba týmy se spoléhali na dlouhé nakopávané míče a diváci si chvílemi museli připadat jak na Wimbledonu, když míč lítal neustále tam a zpět. Světlým okamžikem této fotbalové nudy byl projektil Kubáta, který Lokes vytěsnil konečky prstů na břevno. V posledncíh deseti minutách si domácí vytvořili velký tlak, do vápna Peče lítalo velké množství míčů, ale Lokes si dokázal se všemi poradit. Hosté se v těchto chvílích spoléhali pouze na brejky, ale velké šance Pepy Nováka a Tomáše Doležala ovšem zůstaly nevyužity. Ani jeden celek už branku nevstřelil a Peč mohla slavit nejtenčí možnou a zároveň i trochu šťastnou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Vysočina Cizkrajov
Marek Novotný (brankář): Pro nás trochu krutá prohra, především v druhé půli jsme byli lepším týmem. Jirka Novák to trefil slušně, my jsme bohužel Lokese překonat nedokázali. I přes porážku jsem na svůj tým hrdý.

FC Peč
Josef Novák (záložník): Zápasu by asi více slušela remíza, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným a právě to štěstí dnes rozhodlo v náš prospěch. Nám se absolutně nedařila kombinace, celkově zápas asi nebyl moc koukatelný, když bych tedy nepočítal souboje Smejkal - Brůžek. To se naopak bylo na co koukat. Skvělý útočník, proti skvělému obránci.



Sestavy


SK Vysočina Cizkrajov
M. Novotný [-] - V. Beneš [-] , J. Svoboda [-] , P. Hanzlík [-] , P. Dohnal [-] - P. Brůžek [-] , P. Kubát [-] , Z. Vlček [-] (58. M. Tuza [-] ) , R. Deutschar [-] - J. Volráb [-] (81. J. Roček [-] ) , P. Semorád [-] (46. O. Macek [-] )

FC Peč
I. Lokes [-] - F. Smejkal [-] , J. Štibich [-] , J. Bárta [-] - L. Popjak [-] , P. Záruba [-] (79. P. Švec [-] ) , L. Musil [-] , J. Novák [1.0] , M. Lacina [-] - J. Novák [-] , T. Doležal [-] (90. V. Staník [-] ) -

ŽK: 47. P. Brůžek - 25. J. Novák , 35. J. Bárta .
Místo: Tráva. Počet diváků: 142. Rozhodčí: Vican Miroslav - SVOBODA Jan, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.