6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2020 20:30

2.kolo, Plzeňský + Karlovarský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice : Radnice 6:0


0

K zápasu nastoupil tým Dnešic v zastoupení FC Liverpool proti Radnicím v zastoupení BK Rosenborg

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tempo zápasu od začátku diktovaly Dnešice, které kombinovaly s balónem převážně okolo půlící čáry, Radnice naopak hrozily z rychlých brejků. První gól zápasu diváci viděli již v 10. minutě, kdy po levé straně utekl Mané a předložil míč volnému Wijnaldumovi, který již neměl problém otevřít skóre zápasu. Ve 23. minutě, po chybné rozehrávce Radnic, postupoval zcela sám na brankáře Robertson, kterého ještě doplnil Firminho. Brankář byl proti dvojici útočníků bezbranný, a tak Firminho uklidil míč do prázdné branky. Po rohovém kopu v 31. minutě nedokázala obrana Radnic odklidit míč z vápna a ten se odrazil k Fabinhovi, který střelou do šibenice nedal Hansenovi žádnou šanci. A o tři minuty později se skóre měnilo počtvrté. Opět útok po levé straně vedený Robertsonem, který přihrál do vápna Firminhovi. Ten se dokázal uvolnit přes Hovlanda a předložil míč úplně osamocenému Hendersonovi, pro kterého nebyl problém míč uklidit na zadní tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 4:0.

 

Druhý poločas už tolik krásy nepobral a více než góly, padaly na hřišti karty. Přesto se jeden našel v 56. minutě, kdy Firminho vystihl brankářovu rozehrávku a pohodlně přidal svůj druhý gól. Nepříznivý stav v závěru utkání nedokázali skousnout hráči Radnic a uchylovali se mnohdy k zákeřným faulům. Po dvou takových byli v 81. a 86. minutě vyloučeni Zachariassen a Hovland. Radnice tak dohrávali v devíti a jako trest přišel v poslední minutě gól číslo šest. O ten se postaral střídající Keita, který se po akci na jeden dotek ocitl tváří v tvář brankáři a bez problému skóroval. Hosté si tak odvážejí potupného kanára.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice E
Daniel Schuster: S výsledkem i předvedenou hrou jsem spokojen. V defenzivě jsme hráli téměř bez chyb a dařilo se nám rozbíjet soupeřovi útoky už v zárodku. Jediný nedostatek vidím v koncovce, kde častokrát selžeme nebo situaci přehrajeme. Zápas mohl skončit klidně i vyšším rozdílem.

TJ Sokol Radnice E
TJ Sokol Radnice E: Od počátku bylo na hřišti zřejmé, kdo je jasný favorit. Tři rychlé branky Reds v úvodu v podstatě rozhodly o osudu odvety. Ve druhé půli si Rosenborg přece jen vypracoval několik málo nadějných situací, to ale bylo žalostně málo proti výkonu a efektivitě favorita. Dvě červené karty Rosenborgu Radnice rozdíl mezi soupeři ještě demonstrovaly. Jednoznačná záležitost.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.