4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.06.2020 20:30

15.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov v domácím prostředí přehrál Velešín


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov v dresech Barcelony začíná opatrně a drží balón. Ve 12. minutě se prosazuje konečně Griezmann, když předtím zahodil dvě tutovky. Další zářez přidává Vidal. Ještě před poločasem se uvolní Icardi a sníží na rozdíl jedné branky.

V druhé půli cítí hostující Velešín (PSG) šanci a hlavně Mbappe párkrát pěkně zatopí. V 66. minutě skóruje opět Grizmann. Zápas zdramatizuje ještě střídající Cavani, ale Leo Messi okamžitě odmítá jakékoliv drama.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov E
Patrik Sedlic (SK Jankov): První zápas začínám doma proti PSG. Rychle jsem se ujal vedení a pak se dá říct, že jsem si zápas pohlídal. To co jsem všechno zazdil nemá obdoby :D Standovi děkuji za zápas a přeji mu hodně štěstí do dalších bojů.

FC Velešín E
Stanislav Salek ( FC Velešín): Patrik volí Barcelonu já PSG začátek opatrný, ale soupeř skvěle využívá své šance a zaslouženě vyhrává 4:2 gratulace k výhře, děkuju za hru.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku