0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2020 20:30

14.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice : Jankov 0:4


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov dominoval

Oba soupeři měli do tohoto zápasu plný počet bodů, a tak začal zápas pomalým oťukavaním. Do první šance se dostali hosté a okamžitě se ujali vedení. V zápětí domácí kontrovali Mbappem, nicméně jeho střela skončila na tyči a hosté z protiútoku zvýšili na 0 - 2.  Od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a Jankov slavil zasloužený zisk 3 bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice E
Josef Hopfinger: Zápas začal opatrně. První šanci si vypracoval soupeř, kterou okamžitě využil. Do další šance jsem se dostal já, kterou jsem bohužel neproměnil a z protiútoku inkasoval podruhé. Od té doby soupeř začal dominovat, a mě nepomohly ani žádné změny hráčů popřípadě taktiky. Je třeba říct, že Patrik vyhrál naprosto zaslouženě a výsledek nakonec odpovídá. Díky za hru a GL

SK Jankov E
Patrik Sedlic: První zápas začínám venku na horké půdě reprezentace Francie. Samozřejmě za Barcu, za nic jiného nehraji :) začátek opatrný z obou stran. Do poločasu se mi podaří dvakrát utéct po lajně a buldok Vidal to pokaždé zavěsí. Druhá půle skoro bez šancí. Hodně braním, hraji opatrně a v závěru rozhoduje dvakrát Leo Messi.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku