10:2
(5:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.07.2020 20:30

5.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor Tábor porazil Velešín vysoko 10:2


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor si zvolil tým Francie a Velešín tým PSG. Začátek zápasu začal lépe pro PSG a po golu Neymara šli hostující do vedení 0:1. V 19. minutě vyrovnal stav utkání Ben Yedder, který se znovu prosadil v 28. minutě a otočil skore zápasu na 2:1. Z následující akce se ale prosadil Cavani v 31. minutě a stav byl znovu vyrovnán. Posledních 10 minut prvního poločasu bylo v režii Francie, ta dokázala vstřelit 3 goli a po poločase vedla 5:2, prosadil se 2x Dembele a 1x Mbappe.

Druhý poločas probíhal v podobné režii, až v 61. minutě se prosadil Pogba na 6:, na 7:2 zvýšil v 76. minutě Mbappe a poté přisla znovu poslední desetiminutovka, ve které Francie vstřelila znovu 3 goli prosadil se Mbappe, Dembele a Hernandez. Konečný stav Francie porazila PSG 10:2.



Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor E
Vojtěch Sedláček (FK Meteor Tábor): Zápas pro mé začal skoro jako vždy klasicky jsem prohrával 0:1 ale naštěstí jsem konečně začal hrát svojí hru konečně se mi dařila koncovka, která mě nejvíce trápila ze začátku byl zápas poměrně vyrovnaný, ale poté jsem měl jednu šanci za druhou a ty jsem proměňoval. Děkuju soupeři za hru.

FC Velešín E
Stanislav Šálek (FC Velešín): Zápas jsem začal dobře vedl jsem, ale potom prostě se nedalo absolutne nic delat nechápu, co je to za gamplay absolutně mě to nebavilo když ti gamplay nic nedovolí a tak byla prohra 2:10, abych pravdu řekl tak mě to moc ani nebaví systém turnaje jsem si představoval jinak, soupeři gratuluju hrál dobře.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku