2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2020 20:30

11.kolo, Středočeský + Praha | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany doma ztratily body až v samotném závěru


1

Do prvního souboje borci vybrali - Manchester City (Chrášťany) a PSG (Řevničov).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli aktivnější hosté. Tvořili si šance, dostávali se do zakončení, ale první branka padla na druhé straně. Po rychlé akci střílel Aguero, ale brankář Navas vyrazil, bohužel jen k noze Bernarda Silvy - 1:0. Ještě do poločasu ovšem hosté vyrovnali. Prosadil Mauro Icardi, který ve 42' srovnal na 1:1.

 

Druhé půle pokračovala ve stejných kolejích, aktivnější byli hosté, kteří si nadále tvořili šance. V 70. minutě se aktivita vyplatila a Neymar poslal PSG do vedení - 1:2. Na druhé straně byla šance pokutového kopu, který ovšem Kün Agüero neproměnil. Nemusel však zoufat, protože v 80. minutě se prosadil střídající Gabriel Jesus a vyrovnal na 2:2. Samotný závěr ovšem patřil hostům, nejprve v 89. minutě skóroval střídající Paredes na 2:3. A v nastavení se prosadil z pokutového kopu Neymar a upravil na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany E
Kryštof Loula: Zápas to byl celkem dobrý, jen jsem udělal strašnou spoustu chyb v rozehrávce. Vysoký presing mi úplně nesvědčil a byl jsem často pod tlakem. Když se podívám na statistiky, tak to vypadá celkem jednoznačně, ale herně mi přišel zápas více vyrovnaný. Každopádně Honza měl více klidu v rozehře a v zakončení. Gratuluji k vítězství.

SK Sparta Řevničov E
Jan Fujera: Jsem rád, že se mi podařilo urvat 3 body. Byl jsem aktivnější dopředu, dařilo se mi napadání a získal jsem tak spoustu míčů, i díky tomu jsem si tvořil spoustu šancí. Skvěle mi vyšel závěr, když jsem nejprve z brejku dal na 2:3 a následně ještě korunoval brankou z penalty.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů