1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2020 20:30

1.kolo, Středočeský + Praha | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrásťany doma nestačily na Janov


4

Do prvního klání mezi Chrášťany a Janovem zvolili borci Bayern Mnichov (Chrášťany) a Arsenal (Janov).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužená výhra hostů

. Od úvodního hvizdu byli hosté mnohem aktivnější. Arsenal převzal taktovku nad zápasem a postupně si tvořil gólové šance. Netrvalo dlouho a ve 12. minutě‘ se prosadil Arsenal poprvé. Z pravé strany se dostal do vápna Nicola Pépé a prostřelil domácího brankáře, 0:1. První branka nijak nezměnila obrázek hry, hosté si stále vytvářeli spoustu šancí, ale druhý gól se jim do poločasu přidat nepodařilo. Domácí Bayern se na útočnou půli dostával zřídka a do šancí ještě méně.

Do druhého poločasu se šlo s jednou změnou v sestavě Bayernu, ale změnu obrazu hry to nepřineslo. Naopak, v 53. minutě‘ se po rychlé akci středem prosadil Mesut Özil a navýšil stav zápasu na 0:2. Po druhé brance se ozvali i domácí, měli několik náznaků šancí ke snížení stavu, ale prosadit se nedokázali. Hosté hráli stále ofenzivně, ale také se jim třetí branku přidat nepodařilo. Až v 83. minutě se po centru ze strany dokázali prosadit i domácí, balon se dostal až k Lewandovskému, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a snížil na konečných 1:2. V nastaveném čase se ještě do šance dostali domácí, ale obrana hostů včas akci zastavila a udržela vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany E
Kryštof Loula: V tomto zápase jsem byl horším týmem po celou dobu. Nedařila se mi koncovka a celkově jsem ztrácel spoustu míčů ve středu hřiště. Musím pogratulovat soupeři, který byl lepší a zaslouženě zvítězil.

Sokol Janov E
Jakub Kail: Myslel jsem si ze to bude lehčí, první zápas vyšel tak jak jsem chtěl.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích