Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubovští si doma doslova otevřeli střelnici, odnesl to Rožmberk a neuspěl ani napotřetí


Branky


0

Šest branek na jedné straně, oproti úspěšné střelecké potenci na straně druhé. Asi tak by se dalo jednou větou shrnout utkání, v němž SK Holubov na své vlastní půdě přivítal SK Fotbal Rožmberk. Prvních pětačtyřicet minut ze strany domácího celku sice nebylo natolik jednoznačných, ač vedení o dvě branky bylo dostatečně patrné, druhá půle nasadila výsledku zápasu jasnou korunu. Pro hosty je to již třetí porážka ze třech letošních utkání a druhá s žádnou vstřelenou brankou, po čemž zejí na dně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení zaslouženě dostalo Holubov na koně

Rožmberk přijel do Holubova značně oslaben, nastoupil v deseti hráčích a neměl nikoho na střídání, strádal také v brankovišti, když neměl k dispozici ani stabilního brankáře, což jasně hrálo do karet Holubovu. Ten se naopak poprvé v této sezóně sešel prakticky bez problému a měl z čeho těžit. To se také stalo a již po deseti minutách hry se síť za Liklerem rozvlnila poprvé. Brance předcházel chytrý a pohledný pas Fuky, jímž našel Kořínka a ten již neměl problém otevřít skóre. Druhá, pojistná, branka přišla v šestatřicáté minutě zápasu a trefil se prvotní nahrávač Fuka, kterého pobídl spoluhráč M. Bušta. Mezitím, co jedni rozvíjeli tlak, druzí dokázali kádr doplnit. Rožmberku přijel jedenáctý hráč do pole a měli dokonce již jednu možnost střídání. Ještě v závěru prvního poločasu mohl soupeře na kolena složit Kroček, ten ale neuspěl a žádnou vážnější šanci si nevydobili ani hosté. Jako vstup do zápasu se poločasové uklidňující vedení o dva góly pro Holubov jevilo jako dostačující, načež do druhé ple vstupoval spokojenější a s výhodou.

Rožmberk se nedokázal vzchopit a totálně soupeři propadl

Domácí byli výsledkem první půle nabuzeni natolik, že si udržovali, ačkoliv mírný, ale stálý tlak. Ten hned z kraje druhé půle vyústil v branku, když se podruhé v zápase trefil Kořínek. Domácí prostřídali a soupeř se po špatně zahraném ofsajd systému řítil sám na bránu, Popel si však zkušeně na lajně podržel čisté konto. Hned vzápětí přišla pro hostující rána, když po Pešlově střele pravačkou v pádu prohrávali už o čtyři branky. Ani to ale nebylo ještě zdaleka všechno a rožmberští se mohli jen modlit, kdy nastane konec. Po hodině hry předvedli holubovští krásnou kombinaci na jeden dotek a Bukovinský ji protlačil do soupeřovy klece. Ani legendární bůr ale domácím nestačil a tak udeřili ještě jednou a to v poslední desetiminutovce. Centrovaný balon V. Fraňka si hlavu posadil netradiční hlavičkář Schuster průběžné skóre upravil na konečných šest tref na jedné straně, oproti nule na straně druhé.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
Ondřej Bukovinský (SK Holubov): V paměti i ve statistikách bych musel pátrat hodně dlouho, abych našel takto výrazné vítězství Holubova. Tentokrát to bylo dáno absencemi v soupeřově kádru, jenž musel stát našemu plnému stavu. Chtěl bych ocenit klidný výkon hostí, kteří ani za tak silně nepříznivého stavu nijak zvláště nevyšilovali a korektní byl také výkon sudího Petrouška. Nyní se ale musíme opět soustředit, jelikož za týden jedeme do Horního Dvořiště.

SK Fotbal Rožmberk
Jan Budínský (SK Fotbal Rožmberk): Ani nevím, co bych zápasu mohl říct. Nemám slov a opravdu není, co říct více, než že šlo o jednu velkou katastrofu z naší strany.



Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] , O. Bukovinský [-] , V. Franěk [-] - L. Kroček [-] (46. O. Lipš [-] ) , M. Bušta [-] , P. Pešl [-] , J. Fuka [-] (48. V. Schuster [-] ) - M. Kořínek [-] (70. P. Uibelacker [-] ) , M. Jakubec [-] (46. D. Bušta [-] )

SK Fotbal Rožmberk
J. Likler [-] - B. Bauml [-] , L. Pokorný [-] , J. Budínský [-] - K. Kolář [-] , P. Čížek [-] , T. Bodnár [-] , Z. Fatura [-] - D. Poláček [-] (46. M. Lebeda [-] ) , L. Sojka [-] , M. Řezníček [-]

Hráči zápasu: O. Bukovinský , M. Kořínek .
Místo: Holubov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Bušta Luboš, Krotký Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.