V. Franěk 63. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:00

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov opět dokázal neinkasovat, načež jen nějtěsněji ROMO porazil


Branky


63. V. Franěk (p.)
0

Je pravdou, že FC ROMO Český Krumlov vstoupilo do letošního ročníku až nad očekávání výborně, když po dvou úvodních kolech vedlo soutěžní tabulce, potom ale přišla série porážek a ta z nich poslední mimo jiné v anktuálním, již pátém, kole okresní III. třídy. O tu se postaral SK Holubov, který sice zvítězil tím nejtěsnějším výsledkem. Na druhou stranu je nutno podotknout, že už v třetím po sobě jdoucím utkání neinkasoval branku a celé III. třídě právě vládne s nejlepší defenzívní hrou, která jej drží na druhé pozici, přičemž příští týden budou holubovští hrát o průběžné prvenství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta znamenala poločas bez branek

Úvodní zhruba dvacetiminutovka hry patřila zejména holubovskému týmu, když českokrumlovského soupeře prakticky nepustil k míči, ale gólové příležitosti Fuky ani Uibelackera brankou neskončily. Až potom začali hrozit hosté, zejména jejich útočné duo Bílého s Milanem Kotlárem. Dosud však defenzivní hra Holubova nezaznamenala zkrat a veškerá snaha ROMA byla s úspěchem hašena. Hosté si kromě proměnlivého tlaku dokázali vytvořit i několik standardních situací, avšak ani tam nepřišel na řadu úspěch, dominantní byl brankář Popel. Největší příležitostí, která si silně říkala o gólový zápis, byl pokutový kop poté, co brankář Hrdlička fauloval Uibelackera, ale jasný pokus konající Pešl nedokázal zamířit mezi tři tyče a úvodní poločas tak zel v bezbrankovém stavu.

Výhodu nápravy Holubov s přehledem využil

Druhá polovina zápasu přinesla několik změn ze strany domácích. Na hrotu trápícího se D. Buštu vystřídal ostřílený matador Lipš a záložníka Fuku nahradil Rychlík. Přesto se ale obraz hry nikterak výrazně nezměnil a když si Holubov vydobyl tlak, hosté jej dokázali přerušovat svou snahou v podobě protiútoků. V jedné z nejpohlednějších přímočarých akcí zápasu si zleva dvakrát vyměnil míč M. Bušta s Bukovinským, jenž pronikl až do pokutového území. Poté si poslední jmenovaný fotbalista narazil ještě s Uibelackerem a až po střele mu jeden z českokrumlovských zadáků podkopl nohu a pískaná byla druhá výhoda pokutového kopu ku prospěchu Holubova. K zahrání se tentokrát postavil V. Franěk a on již zklamání nedovolil, po čemž skóre krátce po hodině hry zdárně otevřel. ROMO se sice za vyrovnáním doslova dralo, ale prozatím si nedokázalo poradit s holubovskými defenzivními hráči, kteří pracovali sebejistě.


Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
František Koiher: K vidění byl klasický zápas s dobrým a pohledným fotbalem za dobrého počasí. Ze hry jsme měli více my, když jsme byli aktivnější a naproti nám soupeř hrál spíše na jistotu zezadu s brejkovými úniky. V první půli jsme nedali penaltu a poločas tak branku nepřinesl, ale ze stejné výhody jsme se prosadili v poločase druhém. ROMO hrozilo spíše ze standardek, protože ze hry moc převahy neměli. Pochválit je nutno Milana Popela, který toho pochytal opravdu hodně a v defenzivě se v dobrém světle ukázal i Ondra Bukovinský.

FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč: Dle mého názoru šlo o vcelku vyrovnané utkání. K vlastní smůle jsme však nedokázali pořádně vystřelit a bez gólů se vyhrát pochopitelně nedá. Druhý poločas byl v našem podání lepší, než ten první, kdy jsme dokázali Holubov i zatlačit, ale bez jakékoliv koncovky. Pan rozhodčí na nás odpískal dvě penalty, z nichž však soupeř využij jen jednu. Z nedostatečného počtu hráčů jsme museli sestavu od standardu přeházet, načež nám pořád schází středoví záložníci. Řekl bych, že v případě kompletního kádru bychom měli na výhru. Pochválit za odvedený výkon musím opět Tomáše Bílého, který pravidelně odvádí ukázkovou hru a Aleše Kotlára.



Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] , O. Bukovinský [-] , V. Franěk [-] - L. Kroček [-] (88. I. Petrášek [-] ) , P. Pešl [-] , M. Bušta [-] , J. Fuka [-] (46. A. Rychlík [-] ) - P. Uibelacker [-] , D. Bušta [-] (45. O. Lipš [-] )

FC ROMO Český Krumlov
D. Hrdlička [-] - P. Bordáč [-] , R. Dunka [-] , J. Bordáč [-] , G. Sivák [-] - R. Kotlár [-] , R. Dumka [-] , M. Kotlár [-] , A. Kotlár [-] - T. Bílý [-] , M. Kotlár [-]

ŽK: 18. T. Franěk , 66. J. Hůlka , 80. M. Bušta , 88. P. Uibelacker - 38. R. Dunka , 79. T. Bílý .
Hráči zápasu: M. Popel , O. Bukovinský - A. Kotlár , T. Bílý .
Místo: Holubov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Bušta Luboš, Kotlár Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.