Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se chopil iniciativy utkání, načež si v odvetě ROMEM už poradil


0

K osmému kolu na vlastním hřišti nastoupil jeden z aspirantů na postup TJ Sokol Benešov nad Černou, kterýž  k letos druhému vzájemnému zápasu vyzval FC ROMO Český Krumlov. Domácí pobírali tento zápas velice zodpovědně, když úvodní střetnutí prohráli a to na nich bylo také vidět. Od začátku byli jasně lepší, utkání tak dovedli do vítězného konce s jednoznačným skórem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Iniciativa v zápase patřila na stranu domácích

Utkání si již v samém začátku na svá bedra přebrali hráči Benešova nad Černou. Veškerá iniciativa patřila jim a to také potvrdili již po minutě hry. Krásnou střelou otevřel skóre agilní kanonýr Stanislav Přívratský a uklidňující dvoubrankové vedení si domácí vydobyli již po odehrání čtvrt hodiny, když mezi střelce připsal své jméno i Dmytro Tynkov, jenž zúročil pohlednou akci. Ovšem ani ROMO nebylo bez šancí. Jenže to vyhořelo buď na chybovosti, případně nepřesnosti anebo dobře bránil gólman Kuchař. Osmnáctá minuta však snahu hostí osvětlila. Po hrubé chybě Malenického byla proti domácím odpískaná penalta a o její zúročení se postaral sám kapitán Andrej Důnka, který tak zasadil kontaktní gól. Jenomže jak se mohlo zdát, že se s góly roztrhnul pytel, tak počátkem druhé poloviny prvního poločasu Jaroslav Malenický napravil svou chybu a zvýšil na opětovný dvoubrankový náskok. Přestože úvodní půle nabídla příchozivším divákům ještě několik pohledných možností, skóre se již neměnilo.

Benešov zahodil penaltu, přesto zvítězil

Přestože se hned po změně stran ROMO snažilo udeřit, další branku již vstřelit nedokázalo a to ani po zahrání přímého kopu ve čtyřicáté sedmé minutě. Na tento neúspěch přišla rána v podobě rychlé odpovědi a navzdory obranné snahy hostů, zcela úspěšná. Na konečné skóre 4:1 zvýšil svou druhou brankou v zápase agilní Stanislav Přívratský. Domácí se nadále do ničeho riskantního nehrnuli a spíše si hlídali dobré vedení, které bylo branou k vítězství. Deset minut před koncem však mohli po zmatené práci rozhodčího zvýšit legendárním bůrem, ale v nabídnutém pokutovém kopu Bendy, jenž kopl velmi laxně, se zaskvěl hostující gólman František Dunka. Fotbal nabitý množstvím pohledných akcí tak skončil pěti vstřelenými brankami, čtyřmi na domácí straně a jedinkrát se prosadil tým hostí.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný (trenér), Jiří Koždoň (jednatel): S odvedeným výkonem kluků jsme spokojeni. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme získat tři body a to naprosto bezpodmínečně. To se nám povedlo i přesto, že jsme vstřelili pouze čtyři branky. Myslíme si, že jsme tým FC ROMO z Benešova mohli vyprovodit mnohem větším výpraskem, šancí k tomu bylo dost. Našimi nejlepšími hráči byli Benda s Markem.

FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč (obránce): Nevyšlo nám to. Hráli jsme v oslabené sestavě, když jsme měli pouze jednoho člověka na střídání a tři hráči museli nastoupit se zraněním, přičemž na nás soupeř naskočil hned v prvních minutách. My jsme úvodní poločas nezvládli, ačkoliv jsme tam několik šancí měli, jenže nepřesnost si vybrala svou daň. Soupeř byl zkrátka lepší, minule jsme vyhráli my, teď naopak oni, ve špatné hře jsme odvedli vše jen v rámci svých možností.



Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - J. Szojka [-] , L. Mišovič [-] , S. Chernev [-] (73. M. Novotný [-] ) , J. Šedivý [-] - T. Tisoň [-] (46. F. Šedivý [-] ) , J. Maleninský [-] (66. M. Zabilka [-] ) , Š. Marek [-] , D. Benda [-] - D. Tynkov [-] (78. V. Vaněk [-] ) , S. Přívratský [-] (88. L. Ovádek [-] )

FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - R. Dunka [-] , G. Sivák [-] , T. Bílý [-] , P. Bordáč [-] - P. Žigo [-] , M. Sivák [-] (46. J. Bordáč [-] ) , A. Důnka [-] , M. Kotlár [-] - M. Kotlár [-] , A. Kotlár [-]

ŽK: 68. S. Chernev .
Hráči zápasu: D. Benda , Š. Marek - T. Bílý , A. Důnka .
Místo: Benešov nad Černou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Koždoň Jiří, Sivák Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.