Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:00

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulobov opět doma těžce inkasoval, tentokrát schytal bůra od Benešova


0

Ještě nedávná vizitka mužstva s nejlepší defenzivní aktivitou je pro SK Holubov nadobro pryč. Ten totiž během posledních dvou domácích duelů inkasoval rovných třináct branek a trefil se pouze dvakrát. Po minulém debaklu si s ním na jeho hřišti poradil i jeho aktuální soupeř TJ Sokol Benešov nad Černou, kterýžto si před cestou zpět značně odlehčil a nechal v díti domácího celku hned pět banánů. Hosté jsou tak o krok blíže ke svému určenému cíli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přívratský se v první půli zaskvě hattrickem

S jasnou vervou, která se od začátku proměnila v drtivou převahu, nastoupili do utkání fotbalisté Benešova nad Černou a hned v šesté minutě měli první důvod k radosti. Po zahrávání rohového kopu byl balon přetažen až na zadní tyč, kde se jej zmocnil zcela nepokrytý Stanislav Přívratský a jasným zakončením otevřel na góly bohaté skóre. Navýšit vedení hostujícího mužstva mohl o pět minut později Tynkov, jenomže ten byl prozatím v obrovské příležitosti neúspěšný. Iniciativa utkání stále ležela na bedrech hostí, když po čtvrthodině hry kopali přímý kop, ale ani onen projektil si nenašel cestu mezi tři tyče. Další gólový zápis však přišel ve dvacáté první minutě. Velice aktivně hrající Tynkov svou přihrávkou našel nabízejícího se Stanislava Přívratského a ten svým dalším úspěšným zásahem vedení navýšil. Holubov se ale v té době ještě nehodlal vzdát lacino a tak si vydobyl pokutový kop, kde byl údajně na hranici pokutového území nedovoleně zastaven Vojtěch Franěk, jenž se také stal úspěšným exekutorem. „Faul to byl jasný, to je bez debat, ale určitě nebyl ve vápně“, svěřil se pro náš portál jednatel hostujícího celku Jiří Koždoň. „V žádném případě to neměl být pokutový kop“, dodal. Ovšem, co nařídí rozhodčí, to platí. Hra běžela dál a krátce po půlhodině hry završil své snažení Stanislav Přívratský hattrickem, když v gól proměnil tentokráte nabídku Tisoně. Tentýž kanonýr mohl ještě v prvním poločase přidat čtvrtou trefu, ale tristně zahodil výhodu penalty. Tu mu perfektně vychytal brankář Popel a bezpečně kryl i dorážku z bezprostřední blízkosti. Po čas úvodních čtyřiceti pěti minut byla znát snaha Holubova o lepší výsledek, než uhrál, ale tempo hry jasně diktoval Benešov.

Benešov dovršil převahu v jasnou výhru

Ještě před uplynutím hodiny měli domácí možnost zažehnat Přívratského zklamání druhým pokutovým kopem a k němu se protentokrát postavil Dmytro Tynkov. Ten se nemýlil. Na své kvality poukázal také hostující brankář Kuchař, který doslova zničil snažení domácích a více projektilů, než onen jediný, za svá záda nepustil. To naopak na druhé straně uhodilo ještě jednou a opět se do statistik zapsal ostrostřelec Stanislav Přívratský. Po perfektní práci Tynkova totiž neměl jinou možnost, než se zaskvět osobní čtvrtou trefou a zřídit tak Benešovu nad Černou jasné vítězství.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
Ondřej Bukovinský (obránce): V zápase jsme těžce propadli. Soupeř na nás nastoupil značně vyhecovaně a od začátku byl lepším týmem. Plujeme stále na stejné vlně, náš výkon byl daleko pod naše možnosti, podrobnějšího komentáře nejsem schopen. Za zmínku stojí zejména parádně lapená penalta Milanem Popelem, včetně dorážky z bezprostřední blízkosti, ale vzhledem, že inkasoval pětkrát, nedá se mluvit o úspěchu.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný (trenér), Jiří Koždoň (jednatel): Po perfektním zodpovědném výkonu jsme tým Holubova jasně zválcovali! Jsme spokojeni ve všech ohledech. Klukům chceme za jejich výkon a pohledný fotbal poděkovat. Nejlepším hráčem je bezpochyby Tynkov, když zařídil všechno důležité. Tím co dnes naběhal a jak tvořil hru se vůbec nebojíme říct, že podal famózní výkon. Dnešní zápas byl naprosto v jeho režii. Myslíme si, že se nám v Benešově rodí útočné duo (Přívratský, Tynkov), které takzvaným dvojčatům ze Světlíka začne TVRDĚ šlapat na paty!



Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - T. Franěk [-] , O. Bukovinský [-] , V. Franěk [-] , P. Kupka [-] - L. Kroček [-] , M. Bušta [-] , D. Bušta [-] , M. Jakubec [-] (59. A. Rychlík [-] ) - P. Uibelacker [-] , O. Lipš [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - L. Mišovič [-] , S. Chernev [-] (46. V. Vaněk [-] ) , J. Šedivý [-] , M. Zabilka [-] - J. Maleninský [-] , Š. Marek [-] , F. Šedivý [-] , T. Tisoň [-] - S. Přívratský [-] , D. Tynkov [-] (68. D. Benda [-] )

Hráči zápasu: M. Popel - D. Tynkov , S. Přívratský .
Místo: Holubov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Bušta Luboš, Koždoň Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.