2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si doma s Kamenným Újezdem, body rozdělily


Branky


0

V 11. kole na sebe narazily celky, které závěr podzimu nezastihl zrovna v oslnivé formě. Domácí Římov poslední dvě kola prohrál, při skóre 1:7. Hosté z Kameňáku, pak čekají na tří bodový zisk od prvního kola a se šesti body jsou na posledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

U domácíh pořád probíhá rekonstrukce zdejšího svatostánku, hráči se tak musí trmolit z původních kabin na nové hřiště, které pořád nemá zrovna kvalitní povrch. V domácím týmu nastupují hráči, kteří dříve oblékali dres i v Kameňáku například Rytíř či v minulé sezóně Trummer. Utkání mělo bleskový start, již ve 4. minutě šli hosté do vedení, po akci na pravé straně se dostal k míči Frnkovi a ten tvrdou střelou propálil domácího brankáře Nováka – 0:1. Reakce domácích na sebe nenechala dlouho čekat. V 10. minutě se dostal k míči Froněk a vyrovnal na 1:1. Po uvodních brankách následovala vyrovnaná pasáž se spoustou pokažených přihrávek na obou stranách. V závěru prvního poločasu Římov dobře kombinoval a získal si převahu, zkušeně hrající Trummer ve středu hřiště vybízel své spoluhráče přesnými nahrávkami a ti se tak dostávali do zakončení. Hostující brankář Schmied měl hodně práce, aby do poločasu znovu neinkasoval, což se mu povedlo a tak se do kabin šlo za stavu 1:1.

Začátek druhého poločasu, patřil domácím. Po odpískaném faulu se k trestnému kopu postavil Římovský Kučera a nádhernou střelou poslal míč přesně k tyči Schmiedovy brány – 2:1. Po brance se domácí více zatáhli na svou polovinu a Kameňák musel začít tvořit, aby s utkáním něco udělal. Římov důsledně bránil střed hřiště a hra byla hodně kouskovaná fauly. Na hřiště se dostal i hostující trenér Váša a svým výkonem jasně ukázal svým svěřencům, jak si představuje hru svého týmu. Ve svém věku proháněl domácí obranu a přesnými pasy nacházel své spoluhráče, pomohl tak svému týmu vytvořit si herní převahu a závěrečný tlak. Sporný moment tohoto utkání přišel v 80. minutě, kdy po centru Váši hlavičkoval Janda do protipohybu brankáře Nováka, pro hosty bohužel branka neplatila, protože domácí pomezní signalizoval ofsajd a rozhodčí mu dal za pravdu. Kameňák utkání nevzdal a pokračoval v napadání soupeře. Vyplatilo se a vyrovnávací branka padla v 84. minutě. Samborský poslal střílený centr na zadní tyč, kde se prosadil znovu Janda – 2:2. Tentokrát už branka byla uznána. Kameňák měl další náznaky šancí, ale změnu skóre domácí už nepřipustili. Zápas skončil remízou. Celkově utkání nenabídlo moc pohledných situací a za předvedený výkon obou týmů je dělba bodů určitě spravedlivá. Nejlepší na hřišti byl bez pochyby domácí hlouček fanoušků, kteří povzbuzují svůj tým hlasitým pokřikem v doprovodu bubeníků a světlic, dělají tak zajímavou kulisu pro domácí hráče.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Zápas jsme začali nervózně a soupeř nás po chybě v rozehrávce potrestal vedoucí brankou. Dokázali jsme však rychle odpovědět a do poločasu jsme měly další šance, skóre se do poločasu, ale nezměnilo. Druhou půli jsme přidali v úvodu druhý gól a poté jsme mohli naše vedení pojistit. To se nestalo a v závěru začali opět zlobit hosté. Nejprve jim pro ofsajd jeden gól neuznali, ale v závěru se dokázal ten samí hráč prosadit ještě jednou a tak skončilo utkání remízou."

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): "Proti Římovu jsme odehráli myslím vyrovnané utkání. Na novém, ale ne příliš rovném povrchu se nám ovšem mezihra příliš nedařila. Skvěle nám zachytal Tomáš Schmied, který vychytal několik gólových šanci. Rozhodčí nepískl několik tvrdých zákroků, ale nejvíce nás mrzel neuznaný, pro nás vítězný gól."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Kučera [-] (63. B. Kuta [-] ) , J. Rytíř [-] , P. Crkva [-] , R. Chyňava [-] - P. Žáček [-] (46. J. Daniel [-] ) , P. Graman [-] , L. Froněk [-] (46. M. Kopt [-] ) , P. Maršík [-] - J. Štrajt [-] , J. Trummer [-] (46. F. Šmíd [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - P. Božík [-] , V. Šimek [-] , M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] - J. Červonyj [-] (71. M. Váša [-] ) , D. Augusta [-] , L. Fousek [-] , D. Dao [-] - D. Frnka [-] (30. F. Kvasnička [-] ) , F. Janda [-]

ŽK: 17. M. Samborský , 63. D. Dao .
Hráči zápasu: P. Kučera - T. Schmied , F. Janda , M. Váša .
Místo: Římov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.