Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice odčinily úvodní prohru pěti góly


Branky


0
Třebětice podruhé doma nazaváhaly a slaví jasnou výhru 5:1 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  

Povedený začátek domácích a obavy před odchodem do šaten

  Domácí nechtěli připustit komplikace a úvod jim vyšel. V 8. minutě vystřelil Vojtěch Habr a otevřel gólový účet utkání. O vedení 2:0 se v 18. minutě postaral z dorážky Sevelda. To ovšem uklidnilo domácí možná až příliš a hosté začali kousat. Před koncem poločasu si Chlum vytvořil gólové přiležitosti. Ale dvě vyložené šance neproměnil. 

Třebětice přidali 3 branky a zápas v poklidu dohráli

 Ve druhém dějství se domácí snažili kontrolovat hru. V 68. minutě se k odraženému míči dostal nejdříve Vojtěch Novák a gólem na 3:0 převzali domácí zápas pevně do svých rukou. Po čtyřech minutách obral o míč brankáře hostů Sevelda a zvýšil na 4:0. V 85. minutě se ke střele poblíž penaltového puntíku dostal Kelbler a "bůr" byl na světě. O čisté konto připravila domácí situace z 89. minuty. Flaška vybojoval míč ve středu pole a vybídl k úniku Vaníčka, který naservíroval míč před opuštěnou bránu Hájkovi. 


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( trenér domácí ): Nějakých 20. minut první půle jsme hráli relativně slušně. Pak hosté ožili, ale neproměnili tutovky okolo 40. minuty. Druhý poločas už jsme si pohlídali. Bránili jsme útokem a mohli dát i více branek. Hosté si vstřelenou branku zasloužili.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Zápas se hrál za nepříjemného větru, ale ten byl stejný pro oba týmy. Třebětice mají dobré družstvo a v něm mladé a běhavé hráče. Od stavu 3:0 jsme zápas už jen dohrávali. Výsledek utkání je pro nás krutý.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , P. Bastl [-] , V. Havlík [-] - V. Habr [-] (79. J. Dolák [-] ) , T. Chvátal [-] (38. V. Bastl [-] ) , B. Novák [-] , J. Habr [-] (73. V. Pokorný [-] ) - P. Švarc [-] , R. Sevelda [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - P. Eliáš [-] (73. O. Novotný [-] ) , T. Kamenický [-] (78. T. Bednář [-] ) , D. Míka [-] - J. Flaška [-] , O. Matouš [-] , J. Matoušek [-] (53. S. Valeš [-] ) , R. Novák [-] - J. Hájek [-] , L. Řepa [-] , Z. Vaníček [-]

ŽK: 69. J. Habr - 17. J. Flaška , 48. J. Hájek , 77. O. Matouš .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.