Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prestižní zápas ovládly Velenice


Branky


0
Malé derby Velenice - Stropnice ovládli domácí 5:1

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva krásné góly a pojistka do šatny

 

Už ve 3. minutě zahrávali domácí roh. Dostali se k zakončení, ale hlavička mířila nad. V páté minutě srazili centr Holeje domácí na roh. Následný roh domácí odvrátili, ale centr se hned vrátil zpět. Našel si ho osamocený Bašta, ale trefil jen tyč. V 15.minutě vyslal Holej do vápna další jedovatý centr, ale hosty zastavil odpískaný útočný faul. O minutu později trefil míč z první šajtlí Srpek a střela k tyči znamenala vedení 1:0. V 25. minutě dal rozhodčí krátkou přestávku kvůli horku. Poté domácí z přímého kopu protáhli gólmana hostů. Ve 32. minutě si Josefík poradil i s nepříjemnou střelou Fialy. Byl z toho ale rohový kop, který po rozehrání trefil z voleje Bittengl a jeho pohledná střela znamenala vedení 2:0. Ve 43.minutě po závaru ve vápně domácích střílel mimo Stanka. Ve 44. minutě vybojoval míč Mikudim. Svůj centr sice přetáhl, ale ten se vzápětí vrátil zpět a Mikudim zvýšil na 3:0.

 

Hosté se na chvíli zvedli, ale už jen korigovali

V 52.minutě zakončili průnik domácí jen slabou střelou. V 54.minutě střílel vedle Haňur. O minutu později hosté, kteří poněkud ožili reklamovali malou domů. Toho využil Fiala a řítil se sám na Josefíka. Ten musel situaci řešit vyběhnutím mimo vápno a byl za svou snahu oceněn žlutou kartou. V 57. minutě zastavil slibný průnik Kořínka zdvižený praporek pomezního. V 60.minutě po standartce zakončoval Haňur hlavou nad. O 3.minuty rozehrávali standartku i domácí, ale nemířili přesně. V 64. minutě unikl po křídle Fiala, ale jeho přihrávku na Mikudima vystihl Josefík. I ve druhé půli dal rozhodčí díky horku krátkou přestávku. V 74.minutě donutil Holej domácího brankáře k dobrému zákroku. O minutu později se po závaru v pokutovém území prosadil střelou z blízka Bušta, který po loňském nepříjemném zranění už chtěl pověsit kopačky na hřebík. V 78.minutě se po levém křídle probíjel Fiala, ale přihrávku na Mikudima vystihl Josefík. Hru ovšem nedokázal přerušit a tak z následného centru se z hraniční ofsajdové situace prosadil hlavou Bittengl. V 81. minutě přiťukl Mikudim míč Bittenglovi a ten krásným lobem umístil míč na zadní tyč branky hostů a bylo to 5:1. V 86.minutě obral o míč zadáky domácích Stanka, ale čas na střelu prováhal a domácí jí stačili srazit na roh. V 88. minutě zkoušel Fiala míč z rohu zatočit přímo do brány, ale gólman hostů byl připraven.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): Dnes nám opět chybělo 5 lidí. Moc práce jsme vzadu neměli, i když se hosté ve druhé půli na nějakých 20 minut zvedli. Dnes zahrál skvěle Bittengl. Velmi dobrý byl i Mikudim, Filip a Jabůrek.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Je to stále stejné. Nedaří se nám proměňovat šance a soupeř naše chyby tvrdě trestá. Zápas jsme měli zvládnout lépe. To samé ovšem platí i pro rozhodčí.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Břenek [-] , M. Jabůrek [-] , K. Macho [-] - M. Filip [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] (85. T. Zemánek [-] ) , P. Bambule [-] (73. Š. Filo [-] ) - M. Fiala [-] , R. Mikudim [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Jindra [-] , J. Haňur [-] , D. Szypula [-] (70. R. Valíček [-] ) - J. Holej [-] , D. Chovanec [-] , M. Bašta [-] , Z. Staněk [-] (82. M. Kusák [-] ) , J. Stanka [-] - L. Szypula [-] (46. J. Kunágl [-] ) , T. Kořínek [-] (75. V. Bušta [-] )

ŽK: 42. J. Bittengl - 38. D. Szypula , 54. P. Josefík , 61. J. Kunágl , 68. T. Kořínek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.