2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Břilic vyšel bodově naprázdno v Lišově


Branky


0
Lišov zvládl zápas s nedaleko vzdálenými Břilicemi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky během pěti minut rozhodly zápas

   Mladý tým Břilic vstoupil do zápasu aktivněji. A domácímu Lišovu nějakou tu chvíli trvalo se ze svižného začátku srovnat. Slabší začátek utkání byl zapomenut ve 23. minutě zápasu, když se po brejkové situaci prosadil Werner. Po pěti minutách hry se po souboji u rohového praporku dostal centrovaný míč až k Murčovi a ten zvýšil na 2:0. To dodalo domácím klid a poločas už dohráli. 

Po přestávce se výsledek neměnil

   Druhé dějství začali domácí dobře a vytvořili si i slibné šance. Po zhruba hodině hry Lišov poněkud vypadl z tempa. Závěr zápasu byl pak ve znamení brejků na obou stranách. Po jednom z nich zahrávali domácí cca 10 minut před koncem pokutový kop. Kopecký však Shýbalův záměr vystihl a zmařil domácím gólovou pojistku. Nic to už nezměnilo na tom, že tři body za výhru 2:0 zůstávají v Lišově.

 

 

                                      SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Bylo to zasloužené vítězství. Vytvořili jsme si i tři další vyložené šance. Gól na 2:0 nás uklidnil a poločas už jsme dohráli. Po nějakých 65 minutách už jsme byli okopaní a soupeři dovolili více. Přesto jsme hostům vyloženou gólovku nedovolili.




Sestavy


SK Lišov
J. Boček [-] - D. Brtna [-] (62. J. Novák [-] ) , D. Mlýnek [-] , P. Shýbal [-] , O. Grech [-] - P. Vávra [-] (79. J. Beneda ml. [-] ) , M. Murčo [-] , J. Kándl [-] , D. Bouchal [-] - M. Werner [-] , P. Kandl [-]

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - Z. Zegermacher [-] , O. Beníšek [-] , M. Flaška [-] , P. Jiráček [-] - M. Přibyl [-] , J. Matoušek [-] , M. Jiráček [-] - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (75. R. Bašta [-] ) , T. Houdek [-] (46. J. Holický [-] )

ŽK: 82. J. Novák - 71. I. Redžepi , 85. M. Flaška , 88. J. Kopecký .
Hráči zápasu: M. Murčo - J. Kopecký .
Místo: Lišov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek - HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.