1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice vybojovala bod s Lomnicí


Branky


0

Neproměněná penalta na obou stranách znamenala dělbu bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dění na hřišti neodpovídalo souboji předposledního s prvním

   Už ve druhé minutě nastal závar v pokutovém území domácích. Situace skončila odpískaným ofsajdem. Ve 4. minutě domácí nakopli míč do vápna a před brankářem jej dokázal Bašta usměrnit hlavou do sítě, 1:0. V 6. minutě hosté dobře zakombinovali, Čuta si ve vápně udělal prostor, ale jeho pokus zastavila tyč. V 10. minutě našla přihrávka Mikuláštíka, ale jeho slabá střela Josefíka neohrozila. V 16. minutě přihrávali hosté do vápna, ale jejich střelu stačil včas zablokovat Jindra a domácí šli do brejku. Zakončili ho jen hlavičkou do připraveného gólmana. V 18. minutě po centru střílel Bašta, ale brankář hostů byl u tyče včas. O dvě minuty pozděli Bašta vybojoval míč u pomezní čáry, ale s jeho centrem si Michal poradil. Ve 22. minutě Josefík vyběhl z branky, ale míč nezasáhl. Naštěstí pro něj šla střela hostů podél brankové čáry. Ve 32. minutě dobře zakombinovali domácí a z hranice pokutového území střílel osamocený Chovanec. Brankář hostů zvádl střelu vyrazit na roh. Ve 38. minutě z dálky vystřelil Šálený a vyrovnal na 1:1. V závěru poločasu ještě střílel Staněk mimo.

Dvě penalty a červená

   Úvod druhého dějství příliš šancí nenabídl. Centrované míče domácích končili v rukou brankáře Michala. V 58. minutě byl souboj Kunágla s hráčem hostů posouzen jako nedovolený a hosté zahrávali penaltu. Míč si postavil Němec, ale jeho přízemní střelu doprostřed branky Josefík vyrazil. Následný roh hostů, který se stáčel do branky, brankář domácích vyrazil. V 65. minutě byl ve středu hřiště po skluzu faulován Chovanec, za což Čuta uviděl podruhé v zápase žlutou, následně i červenou kartu. V 67. minutě se ve vápně snažil prokličkovat Kořínek, ale byl faulován, a tak rozhodčí penaltu vrátil. Zahrání penalty se zhostil Bašta, ale branku přestřelil. V 77. minutě před dotírajícími hosty naposlední chvíli odvrátil na roh Jindra. V 78. minutě se po křídle rozběhl agilní Chovanec. Byl ovšem nevybíravě sestřelen Zákostelským, který míč ani zasáhnout nemohl. Rozhodčí Formánek toto počínání ocenil žlutou kartou. Jak domácí hráči tak i fanoušci pak po několikáté v zápase hlasitě vyjádřili nesouhlas s verdiktem sudího. Z následné standartky Holejův přízemní centr prolétl pokutovým územím. Domácí se k balonu dostali a štřelu zkoušel Koktavý. V této fázi zápasu se Stropničtí pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti. V 82. minutě musel domácí brankář vyběhnout a získat centrovaný míč. O dvě minuty později centrovaný míč hlavou přiťukl Nohava Pancířovi, ale gól nepadl. V 89. minutě letěl vápnem domácího celku nebezpečný centr od Mikuláštíka. Před nabíhajícím Pancířem dokázal hlavou přizvednout míč Staněk a odvrátil hrozbu. V 90. minutě přežili domácí závar ve svém pokutovém území a průnikovou přihrávkou vybídli k úniku Szypulu. Ten však odmítl stát se hrdinou a zakončil jen do boční sítě. V nastavení ještě nezasáhl centrovaný míč domácí brankář, ale domácí obrana odvrátila míč do bezpečí.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Byli jsme favoritovi více než vyrovnaným soupeřem. Kluci dřeli a příkladně bojovali. V závěru jsme sahali i po vítězství. Nejlepší hráč byl Chovanec, je úctyhodné, jak to ve svém věku zvládl.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva hosté ): Do zápasu jsme vstoupili velice nadějně, aktivně a soustředěně. Bohužel už ve 4. minutě jsme si nechali dát prakticky z ničeho gól. Skóre se snažil vyrovnat nejprve Čuta, který v 7. minutě nastřelil tyč, a o tři minuty později Řehoř. Bohužel ani u jednoho z nich nestálo to pomyslené fotbalové štěstí. Ve 22. minutě jsme nedokázali dopravit míč do prázdné branky a v 28. minutě Řehoř těsně minul branku. Kýženého vyrovnání jsme se dočkali až ve 38. minutě, kdy se trefil Šálený. Druhý poločas byl z naší strany velmi špatný. V 58. minutě nedokázal Němec proměnit nařízený pokutový kop a další rána přišla v 65. minutě, kdy uviděl Čuta po dvou žlutých kartách kartu červenou. Ačkoliv jsme dohrávali v deseti, ještě v samotném závěru jsme si dokázali vytvořit několik šancí.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , J. Jindra [-] , J. Kunágl [-] - J. Holej [-] , Z. Šedivý [-] (60. L. Szypula [-] ) , Z. Staněk [-] , D. Chovanec [-] , M. Macháč [-] - T. Kořínek [-] (78. V. Bušta [-] ) , M. Bašta [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] , P. Němec [-] , D. Štěcha [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Krejník [-] (72. V. Nohava [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] , P. Pancíř [-] - V. Mikuláštík [-] (90. P. Šedivý [-] ) , J. Čuta [-]

ŽK: 20. Z. Šedivý - 33. J. Čuta , 78. M. Zákostelecký . ČK: 66. J. Čuta .
Hráči zápasu: D. Chovanec - K. Michal .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Luboš - STUDENÝ Josef - CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.