3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov je doma zatím stoprocentní


Branky


37. D. Bouchal , 68. O. Mach , 79. O. Mach
0

Velenice nedokázali Lišov obrat o body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů a gól domácích

   Ani jeden z týmů z různých důvodů nenastoupil v plné sestavě. Například trenéru Benedovi se zřejmě po utkání v Nové Včelnici v základní setavě zalíbilo a především díky zmiňovaným absencím nastoupil v základu i tentokrát. Úvodních dvacet minut hráli hosté více s míčem, ale do zakončení se příliš nedostávali. Vyjímkou byla Samcova příležitost, kterou neproměnil. Hosté cítili křivdu, když nebyl zákrok na Mikudima posouzen jako penaltový. Lišov se dostával pozvolna do tempa a udeřil ve 37. minutě, když se po rohu prosadil hlavou kapitán Bouchal.

Lišov přidal dvě branky

   Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější, ale hosté si šancí vytvořili znovu pramálo. Druhý gól přidal v 68. minutě Mach. Hosté reklamovali, že si při zpracování pomohl rukou, ale rozehrávalo se ze středového kruhu. Nejproduktivnější lišovský hráč Mach byl i u třetího gólu. Když se v 79. minutě prodral do vápna a z úhlu překonal brankáře hostů. Domácí Lišov potvrdil i přes dobrou formu v začátku soutěže a opět doma vyhrál. Naopak hosté z Velenic podruhé za sebou nedokázali vstřelit branku.

 

                                         

                     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Byl to zcela jiný zápas než ve Včelnici a to více bojovný. Prvních 20 minut byly Velenice na míči, ale vyloženou šanci neměli. My jsme se vinou absencí a zdravotních neduhů rozehrávali pomaleji. Naše výhra je zasloužená a odpovídá i brankový rozdíl.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér hosté ): Pro nás je to krutý výsledek. Herně jsme rozhodně nepropadli, ale nevytvořili jsme si šance. Jsem absolutně nespokojený s výkonem rozhodčího! Penaltový zákrok na Mikudima přehlédl, zpracování rukou před druhým gólem vidět zřejmě nechtěl a karty nám rozdával za všechno.



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - P. Shýbal [-] , J. Beneda [-] , D. Mlýnek [-] , O. Grech [-] (46. R. Trousil [-] ) - P. Vávra [-] (18. J. Beneda ml. [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Mach [-] , J. Novák [-] - P. Kandl [-] , O. Mach [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Mezera [-] , F. Dvořák [-] , J. Pospíchal [-] (76. Š. Filo [-] ) , M. Srpek [-] - M. Břenek [-] (57. P. Bambule [-] ) , V. Samec [-] , M. Filip [-] , J. Bittengl [-] - P. Sokol [-] , R. Mikudim [-]

ŽK: 50. J. Mach , 73. R. Trousil , 80. O. Mach - 22. J. Bittengl , 26. R. Mikudim , 43. M. Mezera , 50. M. Srpek .
Hráči zápasu: D. Mlýnek .
Místo: Lišov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křížek Danek - VELECHOVSKÝ Miroslav - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.