S. Čutka 34.
M. Tomášek 88. (p.)
2:4
(1:1)
15. P. Švarc
47. R. Sevelda
69. V. Habr (p.)
83. V. Habr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice vezou výhru z Borovan


Branky


34. S. Čutka , 88. M. Tomášek (p.) - 15. P. Švarc , 47. R. Sevelda , 69. V. Habr (p.) , 83. V. Habr
0
Třebětice slaví pohodlnou výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle s vyrovnaným skóre

   Od úvodního hvizdu měli navrch hosté z Třebětic. Po čvrthodině zahrávaly domácí Borovany aut na polovině soupeře. Ten se k jejich smůle dostal na kopačky hostů, kteří následně nadcentrovali a nevysoký Švarc zůstal při hlavičkování osamocený a vstřelil první gól zápasu. Pak se ještě znovu Švarc dostal do dvou velmi slibných příležitostí, ale nedokázal se prosadit. Potom hosté mírně polevili a domácí se nějakých deset minut začali prosazovat do zakončení. To ve 34. minutě potvrdil vyrovnáním na 1:1 Čutka. Za tohoto stavu vzhledem k průběhu pro domácí Borovany příznivém se mužstva odebraly do šaten.

Penalta pro obě mužstva a vítězství Třebětic

   Začátek druhé půle vyšel výrazně lépe třebětickým. Už ve 47. minutě se po brejku zapsal mezi střelce Sevelda a hosté znovu vedli. I v dalším průběhu hry byli hosté nebezpečnějším týmem. V 69. minutě byl v pokutovém území přidržen Vojtěch Habr, který se následně zhostil nařízené penalty a bezpečně zvýšil na 1:3. V 83. minutě po kombinaci pravé strany třebětických zvyšoval opět Vojtěch Habr už na 1:4. Pak jakoby hosté mírně polevili a zazlobili domácí. Z toho pramenil i faul na střídajícího mladíka Babku, který byl faulován ve vápně a sudí Landík penaltu nabídl i Borovanům. Touto nabídkou v 88. minutě nepohrdl rovněž střídající Tomášek a dal konečnou podobu výsledku 2:4.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra domácí ): Dneska jsme měli i hodně náhradníků, ale kvalita je bohužel jinde. Hosté nás přehrávali a měli spoustu šancí. Je to snad čím dál horší. Nevíme proč se to děje, ale je na nás nějaká deka a chybí nám dravost a chuť jít za výsledkem. S takovouhle se budeme chytat každého stébla. Pochvalu zaslouží snad jen Kratoška, který vybojoval spousty míčů.

FK Sokol Třebětice
Pavel Bastl ( kapitán hosté ): Objektivně to bylo zasloužené vítězství. Byli jsme celý zápas lepší vyjma snad deseti minut hry v obou poločasech což domácí potrestali. Kdyby se hrálo na šance mohli jsme vyhrát ještě výrazněji. Kdyby si od nás zasloužil někdo vyzdvihnout byl by to nejspíš dvougólový Vojta Habr.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - B. Němec [-] , R. Malík [-] (60. [-] ) , M. Džuba [-] , P. Broum [-] (88. J. Konárek [-] ) - F. Faktor [-] , B. Kratoška [-] (87. D. Babka [-] ) , J. Pečman [-] (46. M. Tomášek [-] ) , A. Fencl [-] (71. J. Hruška [-] ) - S. Čutka [-] (46. J. Čermák [-] ) , P. Langer [-]

FK Sokol Třebětice
V. Nedoma [-] - M. Havlík [-] (51. S. Habr [-] ) , P. Bastl [-] (71. J. Chvátal [-] ) , V. Novák [-] , B. Novák [-] - T. Chvátal [-] , J. Habr [-] , V. Habr [-] (84. P. Kelbler [-] ) , P. Švarc [-] - R. Sevelda [-] , V. Pokorný [-] (78. J. Dolák [-] )

ŽK: 75. M. Džuba , 82. B. Němec .
Hráči zápasu: B. Kratoška - V. Habr .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Landík Filip - PETRIČÁK Daniel - ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.