4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko si vyšláplo na vedoucí Lomnici


Branky


0
Pestižní zápas dvou nedaleko vzdálených týmů pro Bukovsko
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovsko dalo lekci z produktivity

   Domácí nastoupili k zápasu s kousek vzdálenou Lomnicí s odhodláním vyhrát. Toho chtěli dosáhnout tím, že se nedopustí chyby a naopak budou trestat chyby hostů. Lomnice se chtěla udržet v čele tabulky a snažila se o ofenzivní hru. Hned v první minutě měli hosté slibnou příležitost, ale místo střely volili přihrávku a bylo po příležitosti. O tři minuty později se prosadili domácí. A to po akci z prvé strany, když Mach přistrčil do vápna Ondřeji Kokešovi a ten poslal Bukovsko do vedení. Z druhé nebo třetí šance domácích padl druhý gól. Ve 25. minutě se po rohu prosadil Chochol. Lomnice se dál v poli snažila, ale šance moc nepřicházeli. Do poločasové přestávky se tedy odcházelo za stavu 2:0.

Lomnice zatlačila, ale znovu jen dvakrát inkasovala

   Druhý poločas zahájili Lomničtí nátlakem a byla vidět snaha poprat se o dobrý výsledek a body. Hned v úvodní minutě zahrával Chochol nepříliš šťastně malou domů a Řehoř jí vystihl. Vydal se na osamoceného Paura, se kterým se pak dostal do kontaktu. K nelibosti hostů z toho ovšem penalta nebyla. Okénko v obraně útočící Lomnice potrestal v 79. minutě svým druhým gólem v zápase Ondřej Kokeš. O pět minut později dostal Mikeska balon před vápnem, obešel obránce a zavěsil. Necelých deset minut před koncem bylo za stavu 4:0 rozhodnuto a zápas se jen dohrál.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Dneska to bylo takové derby, máme to do Lomnice blízko. Řekli jsme si, že musíme vyhrát, nesmíme udělat chybu a budeme čekat na tu soupeřovu. Z prvních dvou nebo třech šancí jsme dali dva góly a to utkání rozhodlo. Lomnice hrála v poli dobře, ale do šancí se příliš nedostávala. Dneska jsme podali koncentrovaný a svědomitý výkon, takhle bych si to představoval.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): Silně podmáčený terén na hraně regulérnosti více vyhovoval jednodušší hře. Tomu se lépe přizpůsobili domácí hráči, kteří hráli velice důrazně, někdy až za přijatelnou hranou a to včetně zákroků po odpískání. První branku vstřelili domácí z brejku ve 4. minutě. Druhou branku přidali ve 25. minutě, když využili našeho špatného postavení při bránění rohu. A tak se po prvním poločase šlo do šaten za stavu 2:0. Do druhé půle jsme šli s cílem držet míč na kopačkách a hlavně na zemi. Hned ve 46. vystihl malou domů domácích Pavel Řehoř, obešel i brankáře, ale bohužel byl hrubě faulován, ovšem k překvapení všech se hrálo dál. Převážnou část druhé půle jsme strávili na polovině domácích, ale ve vápně jsme byli úplně neškodní. V závěru pak ještě domácí dvakrát využili okének v naší, v té době již hodně ofenzivně laděné obraně, a bylo to 4:0. Jediným pozitivem z celého zápasu je to, že jsme jej dohráli ve zdraví a bez vyloučení.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] - P. Zahradník [-] , J. Mikeska [-] (88. J. Cihla [-] ) , J. Vlach [-] , P. Kokeš [-] (84. J. Matoušek [-] ) - R. Mach [-] , L. Chochol [-] (88. J. Mach [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] , P. Němec [-] , D. Štěcha [-] (37. P. Pancíř [-] ) , M. Zákostelecký [-] (83. M. Dušák [-] ) - P. Krejník [-] (83. M. Nehoda [-] ) , P. Heger [-] , M. Šálený [-] , P. Řehoř [-] - J. Čuta [-] , L. Čáp [-]

ŽK: 28. L. Chochol - 28. P. Němec .
Hráči zápasu: O. Kokeš - M. Šálený .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - WEIDENTHALEROVÁ Hana - BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.