8:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice rozstřílely Stropnici


Branky


3. R. Sevelda , 10. T. Chvátal , 31. V. Habr (p.) , 55. P. Švarc , 77. R. Sevelda , 85. T. Chvátal , 86. P. Kelbler , 88. R. Havlík (p.) - 18. D. Szypula
0
Stropnice veze z dalekých Třebětic osmigólový výprask
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebětice lepším týmem

   Od úvodních minut byli domácí lepším týmem. Už ve třetí minutě je poslal do vedení Sevelda. Na 2:0 zvyšoval v desáté minutě Tomáš Chvátal. A pro domácí se zdálo, že bude vše jasné a bez problémů. V 18. minutě splnil gólovou normu Stropnických čítající v průměru jeden vstřelený gól na zápas po centru kapitána Holeje Szypula. A zdálo se, že by Stropnice mohla Třebětické pozlobit. Možná zlomový moment zápasu přišel ve 31. minutě, kdy nejzkušenější hráč v sestavě Stropnice Szypula zabránil na brankové čáře ve skórování domácím rukou. A už podruhé v této sezóně uviděl v rukou rozhodčího červenou kartu. Nařízenou penaltu pak proměnil Vojtěch Habr. Hosté pak měli jěště velmi nadějnou příležitost, kdy šel sám na Havlíka Kořínek, ale trefil jen tyč. Poločas se pak už dohrál bez zásadních věcí.

Ve druhém poločase už bylo na hřišti jen jedno mužstvo

   Ve druhém dějství se hrálo prakticky už jen na jednu bránu. Hosté o deseti nekladli téměř žádný odpor a byla to jen otázka výše skóre. Po deseti minutách druhé půle zvýšil na 4:1 Švarc. V 77. minutě přidal druhý gól v zápase Sevelda. Ke konci utkání pak ještě Třebětičtí vstřelili hned tři branky ve čtyřech minutách. V 85. minutě se stal dalším dvougólovým střelcem Tomáš Chvátal. O minutu později si Kelbler na vápně zpracoval balon, píchl si ho mezi dva obránce a přízemní střelou levačkou na bližší tyč zvýšil už na 7:1. V 88. minutě se na potupě hostů podílel i gólman Havlík, když proměnil nařízenou penaltu. Krátce po rozehrání ukončil rozhodčí trápení hostů a odpískal konec zápasu.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Od začátku bylo více méně jasné jak asi bude zápas probíhat. Už v 10. minutě jsme vedli 2:0. Pak sice hosté snížili, ale červená karta a penalta na 3:1 je nejspíš zlomila. Druhý poločas už to byla jen otázka skóre. Kdyby nám tam všechno padlo mohli jsme dát ještě o deset gólů víc. Podali jsme velmi dobrý kolektivní výkon. Vyzdvihl bych asi Seveldu, který dal dva góly i když jich mohlo být více. Ale byl platným hráčem a vybojoval spousty míčů.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Od začátku jsme nestíhali. Domácí lépe kombinovali a byli důraznější. Měli spoustu šancí. Josefik chytil ještě minimálně čtyři góly. O deseti jsme už nekladli vůbec žádný odpor. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - T. Chvátal [-] , P. Bastl [-] (71. P. Kelbler [-] ) , J. Habr [-] , V. Novák [-] - P. Švarc [-] , V. Habr [-] , B. Novák [-] , J. Chvátal [-] (46. V. Havlík [-] ) - R. Sevelda [-] (80. M. Březina [-] ) , V. Pokorný [-] (46. M. Šťastný [-] )

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Kunágl [-] , J. Haňur [-] , M. Koktavý [-] (75. M. Kusák [-] ) , D. Szypula [-] - J. Holej [-] (88. V. Bušta [-] ) , D. Chovanec [-] , Z. Staněk [-] , R. Valíček [-] - M. Bašta [-] , T. Kořínek [-] (70. D. Lenz [-] )

ŽK: 79. J. Habr . ČK: 31. D. Szypula .
Hráči zápasu: R. Sevelda .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fiala Milan - VOTAVA Pavel - BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.