M. Bednář 53. (p.)
M. Bednář 61. (p.)
M. Bednář 66.
3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol otočil vyhecované derby s Velenicemi dvěma penaltami


Branky


53. M. Bednář (p.) , 61. M. Bednář (p.) , 66. M. Bednář - 11. T. Kopecký
0
Emotivní zápas s červenou a dvěma penaltami pro Suchdol
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle pro hosty

   První poločas nabídl relativně vyrovnanou hru. Do vedení šli hosté v 11. minutě. To Fiala zátahl míč, našel přes vápno Kopeckého, který otevřel gólový účet zápasu. Domácí se snažili o vyrovnání, ale nejprve Bednář střílel z levé strany o kousek vedle, poté Štěpánek trefil připraveného Marouška. Pak se znovu zastřeloval Bednář, ale jeho hlavička skončila na břevně a Aleši Arenbergerovi mnoho nechybělo, aby změnil směr Štěpánkovo centru. A tak znovu udeřili hosté a rozvlnili síť Suchdolských podruhé. Ovšem rozhodčí si tuto branku do notesu nezapsal, neboť odpískal ofsajd. To už se hosté začali cítit mírně ukřivděně.

Červená a dvě penalty otočily zápas

   Vývoj zápasu zásadně ovlivnila 53. minuta. Do souboje ve vápně s domácím hráčem hráčem šel Bittengl. Ten pak zůstal s uraženým kusem zubu a krví z úst na zemi a hlavní rozhodčí zapískal a ukázal na penaltový puntík. To hosty pobouřilo a proti verdiktu protestovali. Veleničtí na to doplatili dvojnásob, protože za hanlivé výroky na adresu rozhodčího Kovaříka uviděl Macho červenou kartu. Nařízenou penaltu proměnil Bednář. Další vlna emocí vzplála v 61. minutě, kdy se kopala další penalta proti hostům. Ti namítali, že faulu ve vápně předcházel jasný faul na Kotrbu na polovině hřiště, ale stejně jako v prvním případě neúspěšně. Zodpovědnost na sebe znovu vzal Bednář a strhl vedení na stranu Suchdola. V 66. minutě Bednář završil čistý hattrick, když ve vápně zakončil kombinaci domácích na jeden dotek. Domácí se poté dožadovali ještě jedné penalty, ale už marně. Zbytek zápasu se dohrál za velkých emocí, ale žádnou další branku už toto derby nepřineslo.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Rozhodčí ze začátku hru více pouštěl a Veleničtí nastoupili poměrně ostře a zkoušeli, kam až mohou zajít. My jsme se postupně tomuto přizpůsobili a také přitvrdili. Ve druhém poločase jsme mohli zahrávat ještě jednu penaltu, ale rozhodčí už jí nezapískal. Chtěli jsme vyhrát, protože doma se vyhrávat musí, ale netušili jsme, že to bude až takhle vyhecované.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér hosté ): První poločas byl docela vyrovnaný. Nebyl nám pro ofsajd uznán gól, o kterém jsem nejen já přesvědčený, že nebyl. Druhý poločas, co se dělo, to jsem už dlouho neviděl a to co předvedl rozhodčí bylo na zvracení. Bittengl dostal koňára a také loktem do obličeje. Měl uražený kus zubu, tekla mu krev a musel střídat. Přesto rozhodčí pískl penaltu. Mluvil jsem s trenérem domácích a ten mi řekl, že to penalta nebyla. Druhé penaltě předcházely dva fauly. Ten první byl přímo naproti střídačkám na polovině hřiště. Kotrba měl prošlápnuté koleno a musel střídat. Domácí trenér mi i tentokráte dal za pravdu, že šlo o jasný faul. Třetí gól domácích byl jediný regulérní. Po druhém gólu jsme byli už hodně zdecimovaní a dohrávalo se za velkých emocí. Mám sto chutí s fotbalem skončit a nic už pro něj neudělat. Člověk se na to týden těší a pak se to takhle podělá. Z výkonu rozhodčího je mi na blití, brutálně zápas ovlivnil.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Kříž [-] , M. Dunaj [-] , M. Březina [-] , A. Arenberger [-] - L. Hešík [-] , J. Záruba [-] , P. Špale [-] (83. T. Záruba [-] ) , R. Arenberger [-] - M. Bednář [-] (70. F. Rácik [-] ) , L. Štěpánek [-] (71. M. Prášil [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - K. Macho [-] , F. Dvořák [-] , M. Jabůrek [-] , J. Pospíchal [-] (74. P. Bambule [-] ) - M. Filip [-] (80. P. Sokol [-] ) , J. Kotrba [-] (65. J. Mikl [-] ) , T. Kopecký [-] , J. Bittengl [-] (55. M. Břenek [-] ) - R. Mikudim [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 44. L. Štěpánek , 60. L. Hešík , 87. T. Záruba - 10. J. Kotrba , 23. M. Filip , 32. J. Pospíchal , 43. K. Macho , 53. J. Bittengl , 60. M. Fiala . ČK: 53. K. Macho .
Hráči zápasu: M. Bednář .
Místo: Tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ALBERT Karel - PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.