0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum doma podlehl Bystřici


Branky


0
Bystřice se výhrou osamostatnila na druhém místě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Už po dvou minutách hry jedovatě vystřelil z dobrých dvaceti metrů Jan Flaška, ale jeho pokus o kousek minul horní roh branky hostů. Potom přeci jen byla o něco lepším týmem Bystřice, i když domácí se snažili. První gól zápasu padl ve 22. minutě. Hosté vhazovali aut poblíž poloviny hřiště. K míči se dostal Kuchař obhodil dva hráče a přihrál do vápna na osamoceného Havla a ten poslal Bystřici do vedení. O tři minuty později dostal na střed hřiště z lajny přihrávku Frühauf udělal s míčem dva kroky a napálil ho do šibenice. Hosté pak měli ještě dvě slušné příležitosti, ale branku z nich nevstřelili. Do kabin se tak tak odcházelo za stavu 0:2. 

Podobný obrázek hry a dva góly v domácí sítí

   I ve druhém poločase byli hosté lepším týmem. Snažili se o kombinační hru a domácí je ohrozili jen několika brejky. V 52. minutě propadl míč středem domácí obrany a osamocený Havel ve vápně se nemýlil. Do jednoho ze zmiňovaných brejků se v 88. minutě dostal Řepa a šel sám na Prinze. Ke smůle domácích mířil jen do náruče připraveného gólmana hostů. Hosté zahájili protiútok, který Chlum zastavil nedoveleně poblíž vlastního vápna. K rozehrání přímého kopu se postavil Frühauf a trefil se podruhé krásně. Výsledkem 0:4 zápas skončil. Chlum se může příští týden pokusit o nápravu v Bukovsku. Bystřice, která se osamostatnila na druhém místě bude v příštím kole hostit Kardašovu Řečici.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér domácí ): Protivník byl velmi dobrý a my jsme se nedokázali vyrovnat s jejich kombinací. Nám se bohužel nedaří. Hned v úvodu střílel kousek vedle Flaška a v závěru měl slibný brejk Řepa, ale nedal a z protiútoku jsme góla dostali. Dneska se snažil Řepa, ale byl na to sám a ostatní hráli podprůměrně.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu hosté ): Dá se říci, že jsme celý zápas měli hru pod kontrolou, byť domácí se hlavně v první půli hodně snažili a byli blízko ke skórování. Nám však přinesly klid velmi hezké branky Havla a Frühaufa, které padly v rychlém sledu okolo 20 minuty. Během dalších 10 minut jsme nevyužili 2 jasné možnosti, a tím nechali Chlum v naději a na konci poločasu měli domácí 2 příležitosti, ale dokázali jsme to uhasit. Na začátku druhé půle přidal Havel na 3:0 a dá se říci, že bylo rozhodnuto. Ke konci ještě celý zápas aktivní Frühauf využil trestný kop a vsítil také svůj druhý gól. Na velkém hřišti jsme měli dobrý pohyb, snažili se hrát kombinačně, což se nám celkem dařilo.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - J. Březina [-] , J. Cepák [-] (34. T. Smetana [-] ) , R. Novák [-] , M. Kotil [-] - T. Kamenický [-] (84. J. Matoušek [-] ) , J. Flaška [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] - Z. Vaníček [-] (77. T. Bednář [-] ) , L. Řepa [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - Z. Steklý [-] , J. Zach [-] , T. Dvořák [-] (62. V. Brabec [-] ) , F. Hudeček [-] - D. Frühauf [-] , L. Kuchař [-] , P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] - J. Havel [-] , M. Feytl [-] (81. A. Zimola [-] )

ŽK: 76. Š. Prinz .
Hráči zápasu: L. Řepa - J. Havel , D. Frühauf .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Studený Josef - VEJČÍK Vít - ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.