Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice přejela Velenice


Branky


0
Lomnice s přehledem vyhrála s Velenicemi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

   Veleničtí se v poslední době nenachází v dobré formě a to zejména ve venkovních zápasech. I Lomnice má na svém kontě sérii třech proher v řade, přesto byla považovaná za favorita. Tuto roli domácí v prvním poločase potvrdili. Hosty v prvním dějství k ohrožení své branky prakticky nepustili a sami se z gólu radovali hned třikrát. Nejprve ve 23. minutě vybídl hezkou přihrávkou Pancíř Řehoře, ten obelstil hostující zadáky a otevřel skóre, 1:0. Další dvě branky přidali domácí velenickým do šatny. Ve 43. minutě se po rohu Krejníka prosadil hlavou Šachl a zvýšil na 2:0. Jen o minutu později se další gólovou přihrávkou prezentoval Pancíř. Jeho pocukrovanou přihrávku na zadní tyči proměnil ve třetí gól Mikuláštík.

Ve druhém poločase jen kosmetická úprava skóre

   Ve druhé půli se hosté přeci jen trochu osmělili. Fiala dostal hezkou přihrávku a řítil se z boku sám na Michala. Dokázal ho překonat, ale domácímu brankáři pomohla tyč. Fiala měl ještě jednu podobnou příležitost ovšem netrefil branku. Tím se vesměs velenické šance vyčerpali. Zvýšit mohl z penalty Mikuláštík, ale nedokázal jí proměnit. V 53. minutě Mikuláštík alespoň posunul míč na Krejníka a ten dal definitivní podobu výsledku 4:0. Lomnice příští týden doma přivítá nováčka soutěže z Olešnice. Velenice doma hostí taktéž nováčka a sice Borovany, které se na ně výhrou s Břilicemi bodově dotáhly.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): První půle byla oboustranně vlažná a nezáživná, i když gólově byla plodná. Nejprve v 23. minutě si Petr Pancíř naběhl do ulice na přihrávku Pavla Řehoře, poradil si s dvěma beky a nedal gólmanovi šanci. Rozhodnutí přinesl závěr prvního poločasu. Nejprve si ve 43. minutě na roh Petra Krejníka nejvýše naskočil Michal Šachl a bylo to 2:0. Minutu na to Petr Pancíř udělal z hostujících obránců kužele a předložil Vlastovi Mikuláštíkovi míč na zlatém podnose, který na zadní tyči neměl problém zakončit. Druhé dějství se hrálo na branku Velenic, které občas vyrazily do brejku. Opět jsme se trápili v zakončení, když Vlasta Mikuláštík dokonce zahodil penaltu. Svou chybu napravil v 53. minutě, kdy prostrčil do strany míč na Petra Krejníka, který uzavřel na konečných 4:0. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené, Velenice trefily za celý zápas branku jen jednou (tyč). Titul hráče utkání by si zasloužil Pancíř.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér hosté ): V první půli jsme udělali tři individuální chyby a dostali z nich tři góly. My jsme šance prakticky neměli. Ve druhém poločase se to trochu vyrovnalo, ale branku jsme nedali. Soupeř vyhrál zaslouženě. Dnes se mi líbil výkon Mikudima.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - L. Čáp [-] (58. V. Kaštánek [-] ) , P. Němec [-] , P. Heger [-] , M. Šachl [-] - P. Řehoř [-] (83. P. Hrubý [-] ) , D. Štěcha [-] , M. Šálený [-] , P. Krejník [-] - P. Pancíř [-] (70. J. Milaberský [-] ) , V. Mikuláštík [-] (65. V. Nohava [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Mezera [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , P. Bambule [-] - M. Břenek [-] (56. J. Mikl [-] ) , M. Filip [-] (68. O. Haumer [-] ) , T. Kopecký [-] (46. P. Sokol [-] ) , J. Bittengl [-] (46. Š. Filo [-] ) - R. Mikudim [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 19. P. Němec , 79. J. Milaberský , 85. P. Heger - 44. J. Bittengl , 46. M. Srpek , 59. R. Mikudim .
Hráči zápasu: P. Pancíř - R. Mikudim .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šíma Václav - DEVERA Radek - BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.