Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice udolala Suchdol


Branky


0
Zápas se šesti brankami a třemi červenými ukončila sanita na hrací ploše
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Stropnici

   Za pěkného počasí sledovala slušná divácká návštěva boj mezi Stropnicí a Suchdolem. Hosté se jevili mírně fotbalovější a běhavější. Domácí byli zase o něco bojovnější a odhodlanější. Prakticky po rozehrání našli domácí centrem osamoceného Szypulu, který se ovšem nacházel v ofsajdu. Ve 4. minutě Špale pěknou přihrávkou za obranu vybídl Štěpánka, ale akci také ukončil ofsajd. V 5. minutě po standardce od poloviny hřiště se ve vápně nejrychleji zorientoval Haňur a levačkou poslal míč k tyči, 1:0. V 8. minutě dotíral Szypula na hostující obranu. Rácik vyběhl z branky, ale odkopl míč jen ke Staňkovi, kterému se nepodařilo suchdolského brankáře přelobovat. V 10. minutě centrovali hosté od pomezní čáry. Přízemní centr propadl domácí obraně a dostal se až k Březinovi, který vyrovnal. Po čtvrt hodině hry se přetažený centr hostů dostal k Jakubu Zárubovi, ale ten mířil vedle. Ve 25. minutě vhazovali Stropničtí aut poblíž vápna Suchdolských. Míč se z něj dostal až k Baštovi, který z úhlu trefil jen břevno. Po půlhodině hry střílel nad Hešík. O tři minuty později poslal Štěpánek přihrávku do vápna. Naštěstí pro domácí ji hosté zachytili až za osou hřiště, ale vrátili míč na vápno odkud Špale střílel mimo. Ve 37. minutě přihrával Macháč Staňkovi. S jeho střelou placírkou z hranice pokutového území si Rácik poradil. O minutu později byl na rohu vápna faulovaný Holej. Z následného přímáku trefil Tříska technickou střelou jen tyč. Branková konstrukce se rozezněla i o minutu později. Po Holejově rohu do břevna mířila razantní Haňurova hlavička. Ve 43. minutě rozehrál Tříska standardku z půlky. Suchdolští zadáci v čele s brankářem zřejmě trochu zaspali a k míči se dostal Bašta, jenž míč vrátil před bránu a poblíž penalty míč hlavou usměrnil k tyči kapitán Holej, 2:1. O minutu později vyslal jedovatou střelu Špale, kterou Josefík jen vyrazil před dobíhajícího Jakuba Zárubu. Ten ovšem domácího gólmana také nedokázal překonat.

Tři góly a tři červené

Ve druhé půli se přitvrdilo a dohrávalo v emocích. Po dvou minutách hry se Jindra snažil vyvézt balon a konstruktivně rozehrát. Jeho přihrávku ovšem hosté vystihli a vydali se ve čtyřech proti dvěma domácím obráncům. Situaci vzal na sebe Štěpánek na vápně si obhodil Jindru a střelou na zadní tyč vyrovnal. Ve 49. minutě Krejčí přihrál Štěpánkovi, ale tomu se nepodařilo Josefíka přehodit. V 54. minutě došlo za vápnem u brankové čáry k souboji Jindry se suchdolským hráčem. Oba hráči upadli a domácí stoper trefil v pádu hráče hostů kopačkou do hlavy. Hosté se na Jindru vrhli a srazili ho k zemi. Během chvíle byl poblíž inkriminovaného místa hlouček hráčů, který se pošťuchoval a komunikoval mezi sebou nepublikovatelným způsobem. Nezkušený sudí Žurek k velkému překvapení a nevoli domácích udělil jen červenou kartu Jindrovi. Po hodině hry se na polovině hostů snažil probít mezi dvěma protihráči Staněk. Byl však velmi tvrdě sražen Tomášem Zárubou, který ho trefil kolenem do břicha. Suchdolský hráč uviděl žlutou kartu a Staněk opustil hrací plochu na nosítkách a musel být střídán. Z následné Holejovi standardky nedokázal Haňur před Rácikem změnit směr míče a hosté nebezpečí zažehnali. O dvě minuty později rozehrál od pomezní čáry standardku znovu Holej, ovšem Baštova hlavička z malého vápna mířila nad. V 68. minutě poblíž vápna fauloval Haňur. Přímý kop hostů Josefík vyrazil. Následující minutu Suchdol přetáhl centr, ale následnou střelu koníkem Josefík opět vyrazil. V 77. minutě se o průnik snažil Koktavý, byl ale faulovaný Špalem, který byl oceněn druhou žlutou a tedy i červenou kartou. Za několik okamžiků se po závaru u pokutového území dostal k centru Macháč. Do jeho nevysokého centru doslova vlétl nestřežený Haňur a rybičkou umístnil míč k tyči, 3:2. V 84. minutě upadl v pokutovém území Hešík. Jeho nafilmovaný pád nechal rozhodčího klidným. V 85. minutě nebezpečnou střelu z vápna domácí brankář vyrazil. Z protiútoku se dostal míč až k Rácikovi, který operoval hodně venku z branky. Střídajícího Buštu nedokázal obehrát, ten získal balon a z nějakých 30ti metrů poslal na opuštěnou branku přízemní střelu, která skončila v síti, 4:2. V 88. minutě na útočné polovině trefil Koktavý skluzem jen protihráče a dostal červenou kartu. Současně s devadesátou minutou zapískal rozhodčí konec utkání. To už na opačném konci hřiště mířila sanitka ke kabině domácích.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Zápas to byl vyrovnaný, hosté hrozili z brejků a my zase ze standardních situací. Byli jsme hladovější po úspěchu a to asi rozhodlo. Konečně se taky přiklonilo štěstíčko na naší stranu. Hodně nám pomohli také diváci, kteří přišli v hojném počtu a vymáčkli z nás maximum. Kaňkou na utkání jsou tři červené karty a výkon hlavního sudího, který povolil až moc tvrdou hru. Chvílemi to vypadalo spíš na fotbal americký a o zranění nebyla nouze. Také zranění Staňka, snad to nebude nic vážného a bude brzy fit. Je třeba, aby si hosté ryby co chytí v Lužnici občas upekli a nejedli je syrové. Hráče zápasu bych zvolil Jindru Haňura, protože dal dva důležité góly.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Dneska jsme dostali laciné góly a udělali velké chyby. Věděli jsme, že domácí budou hrozit ze standardek a připravovali se na to, bohužel to dopadlo jak dopadlo. Druhá polovina byla taková rozháranější a tvrdší. Remíza by myslím byla spravedlivější. Domácí byli bojovnější a dali do toho víc srdíčka.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - T. Horník [-] (68. J. Kunágl [-] ) , J. Haňur [-] , J. Jindra [-] , M. Koktavý [-] - Z. Staněk [-] (63. R. Valíček [-] ) , D. Szypula [-] , R. Tříska [-] , J. Holej [-] , M. Macháč [-] (79. V. Bušta [-] ) - M. Bašta [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - T. Záruba [-] , M. Březina [-] , J. Kříž [-] , M. Bednář [-] - L. Hešík [-] , J. Záruba [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] (71. M. Prášil [-] ) - P. Krejčí [-] (79. M. Rácik [-] ) , L. Štěpánek [-] (58. J. Kříž [-] )

ŽK: 32. Z. Staněk , 61. J. Holej , 74. R. Valíček , 89. D. Szypula - 43. P. Špale , 45. L. Štěpánek , 62. T. Záruba . ČK: 56. J. Jindra , 88. M. Koktavý - 77. P. Špale .
Hráči zápasu: J. Haňur .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žurek Roman - KŘÍŽEK Danek - CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.