2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice vydřela výhru na Řečicí


Branky


0
Bystřice zdolala Kardašku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   Možná trochu překvapivě byli v prvním poločase o něco lepším týmem hosté. Bojovali a předváděli divákům hezký fotbal. V gólových šancích se objevil Vyhlídka a dvakrát Jánošík. Ke své smůle hosté své příležitosti nedokázali přetavit v gól. Domácí měli prakticky jen jednu velkou šanci. A to když Kuchař přihrál Frühafovi, který sice rozvlnil síť, ale radost bystřických překazil zdvižený praporek pomezního a odpískaný ofsajd. Do šaten se tedy oba týmy vydaly za nerozhodného stavu 0:0.

Rychlý gól a pojistka v závěru

   Začátek druhé půle začal tam kde se v prvním poločase skončilo. Tedy dobrým výkonem řečických. Ovšem v 53. minutě se po křídelní akci dostal ke střele Havel. Jeho pokus hosté vyrazili jen k Frühaufovi jehož střela skončila v bráně, 1:0. Dost možná klíčový moment zápasu nastal po zhruba hodině hry. Kdy mohli hosté z penalty vyrovnat. Zavadil ovšem už podruhé za sebou nabídnutou penaltu zahodil. Pak domácí jakoby přeci jen ožili. Nejprve Havel svůj přímý kop nasměroval jen do břevna. V 85. minutě Bystřice přidala gólovou pojistku, když Havel dorazil Frühafovu střelu. Bystřice tak zatím drží druhé místo a podzimní část zakončí příští týden v Břilicích. Kardašova Řečice je na devátém místě o skóre za Břilicemi a o pět bodů před pěti desetibodovými týmy na desátém až čtrnáctém místě. V příštím kole na svém hřišti hostí aktuálně třetí Lišov.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí ): Doma se poslední zápasy trochu trápíme. První půli byla Kardaška lepší, měla situace na vstřelení gólu, ale buď jsme to pohasili nebo jejich zakončení nemělo gólové parametry. Vypracovali jsme si prakticky jen 1 situaci, kdy Kuchař uvolnil Frühaufa, ten dal gól, ale rozhodčí viděl těsný offside. Ve druhé půli se již hrálo vyrovnaně, dokázali jsme hrát po křídlech a z jedné takové situace se dostal do zakončení Havel, byl zablokován, míč se dostal k Frühaufovi a ten dokázal prostřelit dav před sebou. Okolo 65. jsme vyrobili p enaltu, ale Prinz ji dokázal zneškodnit a tím se to asi zlomilo. Až posledních 20 minut jsme měli převahu a šance, Havel z trestňáku trefil břevno a po podobné akci jako u první branky jsme dali druhý gól, když nyní Frühaufovu střelu dorážel Havel. Těžký zápas na těžkém klouzavém terénu, když z naší strany měl dobrý pohyb Kuchař a výrazně nám pomohl na obou stranách hřiště.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Zápas jsme začali dobře i druhou půli jsme zahájili v podobném duchu. Asi klíčovým momentem byla neproměněná penalta. Myslím, že jsme si dnes nezasloužili prohrát. Po pěti nevydařených zápasech to bylo takové probuzení a výkon dle mého gusta. Bojovali jsme a předvedli, že umíme hrát fotbal. I po prohře můžeme odjíždět se vztyčenou hlavou a jsem na tým hrdý za výkon jaký předvedl. Jako hráče utkání bych dnes musel označit celý tým. Také bych chtěl pochválit rozhodčí, kteří zápas odpískali velmi dobře. Zápasu přihlíželi i naši fanoušci, kteří dorazili podpořit.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , J. Zach [-] , Z. Steklý [-] (89. T. Dvořák [-] ) - Z. Březina [-] (61. M. Veith [-] ) , L. Kuchař [-] , D. Frühauf [-] , P. Drábik [-] - M. Feytl [-] , J. Havel [-]

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] (82. K. Janeček [-] ) , P. Kvasnička [-] , R. Vyhlídka [-] , P. Vosecký [-] - S. Sedláček [-] , M. Bílek [-] , T. Dymák [-] (85. R. Porochoňski [-] ) , J. Kovář [-] (68. M. Vodička [-] ) - T. Zavadil [-] , V. Jánošík [-]

ŽK: 65. P. Bobál , 72. L. Kuchař - 51. P. Kvasnička , 58. T. Zavadil .
Hráči zápasu: L. Kuchař .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jan - HAVLÍK Martin - HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.