5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov rozstřílel Třebětice


Branky


3. L. Mlýnek , 22. L. Mlýnek , 36. O. Mach , 62. J. Kándl , 69. P. Kandl
0
Lišov předvedl Třeběticím lekci z produktivity
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý a šťastný gól pro domácí

   V prvním poločase byla k vidění relativně vyrovnaná hra ovšem góly přidával jen Lišov.  Už ve 3. minutě našla kolmice Jana Kándla Petra Kandla, který posunul míč před bránu a prakticky z brankové čáry vstřelil úvodní gól zápasu Lukáš Mlýnek. Hosté v úvodní desetiminutovce zahrozili Seveldou a Vojtěchem Habrem, ale ti se nedokázali prosadit. Podobnou situaci nabídla 22. minuta kdy Petr Kandl vystřelil a Lukáš Mlýnek byl znovu na správném místě a odražený balon uklidil do sítě podruhé. Ve 36. minutě přidali domácí i trochu šťastný gól. Zasloužil se o něj Mach svým centrem od pomezní čáry z půlky hřiště. Míč nikým netečován zapadl k zadní tyči brankáře Havlíka a bylo to 3:0.

Lišov přidal dvě branky

   Třebětičtí zmobilizovali své síly a pokusili se nepříznivý vývoj zvrátit. Během úvodní čtvrthodiny byli hosté aktivnějším týmem. Vytvořili si několik nadějných příležitostí a tlačili i s pomocí rohů, autů a přímých kopů. Domácí se do tempa dostávali pomaleji. Po hodině hry se přetažený centra na malé vápno dostal k Janu Kándlovi, který křižnou střelou zvýšil už na 4:0. To už bylo hostům jasné, že ze zápasem už půjde jen stěží něco udělat. Navíc v 69. minutě přidal pátý gól Petr Kandl a bylo definitivně rozhodnuto. Lišov si pak výsledek v klidu pohlídal. V přímém souboji o třetí místo, tak Lišov Třeběticím o 3 body odskočil a příští týden se vydá do Kardašovi Řečice. Třebětice čeká znovu zápas na hřišti soupeře a to v Chlumu u Třeboně.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí): Zápas nám vyšel výborně. Podle výsledku to sice vypadá jednoznačně, ale hra v poli byla poměrně vyrovnaná. Na rozdíl od minulých zápasů jsme byli produktivní. Rychle jsme vedli, góly nám tam padaly od začátku a tak jsme v klidu hráli to co jsme potřebovali. Začátek druhé půle hosté sice tlačili, ale gólově se neprosadili a náš čtvrtý a pátý gól už byl definitivní jistotou. Klíčový byl možná třetí šťastný gól Oty Macha. Dneska bych vyzdvihl Petra Kandla a Jana Kándla, kteří byli snad u všech branek.

FK Sokol Třebětice
Josef Bastl ( manažer týmu hosté ): Výsledek vypadá hrůzostrašně, ale herně jsme nepropadli. Dalo by se říci, že my jsme hráli a soupeř nás trestal. Fotbal se hraje na góly a tak domácí vyhráli zaslouženě. Byli produktivní v koncovce a snad všechny svoje brejky zakončili předpisově. Nám chybělo finální řešení ve čtverci, proto máme v kolonce vstřelených branek nulu, i když šancí jsme měli docela dost. Dneska bych pochválil Tomáše Chvátala. Zápas poctivě odmakal a snažil se hrát pořád.



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - J. Beneda [-] , D. Brtna [-] (14. J. Míka [-] ) , J. Novák [-] (79. J. Beneda ml. [-] ) , P. Shýbal [-] - O. Mach [-] , J. Kándl [-] , D. Mlýnek [-] , M. Werner [-] - L. Mlýnek [-] (76. P. Vávra [-] ) , P. Kandl [-]

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - T. Chvátal [-] , P. Bastl [-] , J. Habr [-] , P. Kelbler [-] - V. Pokorný [-] , M. Šťastný [-] , V. Habr [-] , J. Chvátal [-] - R. Sevelda [-] , D. Jindra [-] (76. D. Svoboda [-] )

ŽK: 81. J. Míka - 45. R. Havlík .
Hráči zápasu: P. Kandl , J. Kándl - T. Chvátal .
Místo: Lišov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - NOVOTNÝ Jan - ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.