2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov nastoupil v deseti a "bez brankáře", přesto si odváží bod


Branky


15. J. Flaška , 42. J. Flaška - 10. O. Mach , 85. P. Kandl
0
Kuriózní úvod zápasu, čtyři branky a dělba bodů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodina bez brankáře

Neobvyklá událost byla k vidění v Chlumu u Třeboně, kam zavítal SK Lišov. Brankář Lišova Boček totiž nestihl začátek zápasu a na své místo se postavil až po půlhodině hry. Do té doby hráli hosté v deseti a role gólmana se ujal Jan Kándl. To domácím zajistilo mírnou převahu a pár slibných šancí. I přesto Chlum po ztrátě míče ve středu hřiště už v 10. minutě prohrával zásluhou Macha 0:1. V 15. minutě Lišov fauloval v pokutovém území a vyrovnání z penalty zařídil Jan Flaška. A byl to znovu Jan Flaška kdo gólem do šatny ve 42. minutě tečí otočil vývoj zápasu.

V kompletní sestavě se Lišov zlepšil a vyrovnal

 Gól před odchodem do šatny však Lišov nezlomil. A to ani v parném letním dni. Příchod Bočka je uklidnil a jejich výkon se zvedl. Ve druhém poločase byli nebezpečnějším týmem, než v prvním dějství. Ze zlepšeného výkonu vytěžili vyrovnání v 85. minutě. A to když využil pas za obranu domácích stoper Petr Kandl a jeden z výletů hostí z do obranných řad Chlumu proměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (trenér domácích): Na to, že šlo o první zápas a Lišov má dobrý tým, jsem s bodem spokojen. Přesto mě mrzí, že z převahy jednoho hráče jsme dali jen jeden gól. Navíc vyrovnání přišlo pár minut před koncem. Ale takový je fotbal.

SK Lišov
Petr Shýbal (hráč hostů): Z mého pohledu to byl takový neurovnaný zápas s nepřesnostmi na obou stranách. Udělali jsme zbytečnou penaltu a druhý gól byla teč. Podle průběhu zápasu je remíza zasloužená. Ale myslím si, že jsme to měli zvládnout lépe.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - P. Eliáš [-] (83. T. Bednář [-] ) , T. Kamenický [-] , J. Cepák [-] , D. Míka [-] - J. Flaška [-] , M. Flaška [-] (64. S. Valeš [-] ) , J. Matoušek [-] , R. Novák [-] - L. Řepa [-] , J. Hájek [-]

SK Lišov
J. Boček [-] - P. Shýbal [-] , P. Kandl [-] , D. Mlýnek [-] , J. Novák [-] - M. Murčo [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] - O. Mach [-] , P. Vávra [-] (65. L. Mlýnek [-] )

Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.